Inlägg från: Anonym (M34) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M34)

    MIn fru kan inte ge oralt. HJÄLP

    Liberté skrev 2019-03-11 17:39:04 följande:

    Sanningen är att en hel del kvinnor har noll koll över det orala men killar säger att det är ok för att slippa tjafset / mood killer det skulle innebära.

    Risken att hon blir stött är överhängande eller att hon skulle känna sig otillräcklig vilket kan leda till att ert nyfunna äventyr tar slut.

    Enklaste är väl att du tar reda på vad du gillar, säger du har svårt att komma av oralt om inte X eller Y teknik används.

    Från detta så bygger du på tills hon verkar ha åtminstone lite koll på vad som fungerar.


    Klockrent. Väldigt få kvinnor vet vad de pysslar med. De tror att det räcker med att stoppa den i munnen för att njutningen ska vara fullständig. Samma sak med "runkning". 
    Eller bara det faktum att de går rätt på kuken och struntar i andra erogena zoner. 
    Jävligt ironiskt med tanke på att män fått den kritiken genom tiderna.
  • Anonym (M34)
    Anonym (M) skrev 2019-03-11 20:31:36 följande:
    Detsamma gäller för män kan jag säga! Det är inte lätt att veta när man inte vet hur det känns. Att ha den här attityden är bara avtändande. Har vart med om en kille som slickat mig skönt...
    Det är ingen attityd, det är mina livsupplevelser och vad jag vet andra upplevt. Inklusive TS om vi nu ska hålla oss till ämnet. 
    Fundera lite över vad folk skriver om du nu är kvinna istället för att bli kränkt. Tala om för dina män hur du vill ha det och fråga hur dom vill ha det. Inte svårare än så. Sen får man hoppas att partnern är mottaglig. Mina kvinnor har sällan varit det. 
  • Anonym (M34)
    Anonym (M) skrev 2019-03-12 12:59:48 följande:
    Okej jag uppfattade det som att du lät kränkt. Men kan som sagt säga detsamma, för oftast är det inte speciellt skönt att bli slickad. Är inte det minsta kränkt.

    Men jag ser det som så att det inte är så lätt att veta. Försöker instruera nuvarande. Och jag vill gärna höra hur han gillar att bli sugen.

    Har hänt flertalet gånger att killar specifikt sagt till mig att jag gett dem den skönaste avsugningen de varit med om. Jag älskar dessutom att ge oralt så antar att det har ett samband, att man har inlevelse.

    Min nuvarande däremot är den svåraste faktiskt, han har svårt att komma endast genom oralt och jag som är så van vid att det går typ direkt för killen har ju fått en utmaning här. Han gillar inte heller samma som de flesta brukar gilla men jag försöker vara lyhörd och göra som han tycker om. Det ger mig så mycket mer också att få min partner njuta.

    Då är du ju en av få. Det är min poäng. 
    Antar att du håller med om att prestationspressen legat på män under ett par årtionden? Hitta klittan, hitta G-punkten, fixa fontäner och gud vet vad. Tips och råd till män överallt. Och vi är fan skyldiga till det eftersom sex, liksom allt annat, varit på mannens villkor under årtusenden.
    Jag håller med! Det gör alla jag känner. Vi vill ge kvinnan njutning! Men det handlar om two way street. 
    De flesta kvinnor, enligt vad jag upplevt och hört om, är precis som jag beskrev. De går direkt på kuken och tror att det räcker. Vet inte hur man hanterar kuken och är inte intresserade av att lära sig. Runkar dåligt. Och suger dåligt. 
    Tror att alla män är lika även fast de vet och talar om att alla kvinnor är olika.
    Män är lika sensuella som kvinnor! Vi vill också bli kyssta, slickade och smekta över hela kroppen. Vi har också erogena zoner. Våra kukar är lika individuella som kvinnors fittor. 
    Om dina killar kört sin standardrepertoar på dig och det inte funkar är det samma sak.  Man måste vara lyhörd och genuint intresserad av att tillfredsställa en individ.

  • Anonym (M34)
    Anonym (Xx) skrev 2019-03-12 20:09:15 följande:

    Blir fan förbannad! Det är ingen rättighet att bli avsugen överhuvudtaget. Om du slickar henne, fine, men du kan inte förvänta dig detsamma tillbaka om hon inte vill för hon bestämmer själv vad hon vill göra. Och när du väl blir avsugen har du mage på att klaga på det är dåligt, buhu stackars dig. Fan inte konstigt att det sker våldtäkter.

    Förövrigt, så är det många killar som tror de är kungar på att slicka men som bara är meh.


    Ingen rättighet för bitterfittor att ha en partner heller. Suger du inte hamnar du på glasberget. Ditt val. Stackars dig.
Svar på tråden MIn fru kan inte ge oralt. HJÄLP