• Anonym (Y)

    Sorg över att inte kunna få fler barn

    Beklagar ditt tillstånd med livmodern. Jag kan inte få fler barn pga en man som inte vill ha fler. Han hade redan en sen tidigare och mamman till det barnet har blivit helr knäpp med att resa bort och lämna deras barn på heltid hos oss. Först 1,5 år sen 5 mån. Där var jag föräldraledig med två små barn och så deras barn med mig också. Det tog på orken och jag brände ut mig. Nog för att det hör rill att väckas av små barn men jag väcktes ju av att deras barn spelade tv-spel på natten också.

    Allt sammantaget gick mina drömmar om ett trrdje barn i kras. Jag hade älskat att ha tre flickor. Jag tänker ofta på hur det hade varit, det fattas ett tredje. Älskar mina två flickor och kramar dom extra mycket.

  • Anonym (Y)
    Anonym (Lilith) skrev 2019-03-18 20:41:33 följande:

    Precis! Det är den sorgen att den tiden är över... Aldrig mer ta graviditetstest, gå på inskrivning hos barnmorskan, känslan på första ultraljudet, första sparkarna... Osv...

    Nu är min yngsta bara tre månader, så jag är mitt uppe i bebistiden, och ändå kan jag känna att det här går för fort! Stoppa tiden en stund! För denna tid i mitt liv kommer jag ALDRIG att få tillbaka!

    Jag kommer aldrig någonsin få uppleva det igen...


    Känner igen. Jag har nog tänkt som mest på fler bebisar just när jag just har fått en. Det är väl då de växer som mest, särskilt första månaden. Idag är barnen fem och sju och jag har jättesvårt att skänka bort deras urväxta kläder men jag tror inte jag skulle orka börja om med en bebis heller. Men jag har inget p-medel heller, kondom får räcka, jag vill inte vara obefruktbar.
Svar på tråden Sorg över att inte kunna få fler barn