• fjanten

    Sorg över att inte kunna få fler barn

    Jag förstår dig absolut TS. Vi har två och försöker få nummer 3 via IVF. Stor risk att det inte kommer gå, och det kommer vara en stor sorg för oss i så fall. Fast vi ju redan har fått två underbara barn som vi älskar och vill följa!

    Alla som gnäller för att ni är ofrivilligt barnlösa - HALLÅ! Det finns människor som DÖR av svält och fattigdom, oskyldiga som skjuts ihjäl i krig, kvinnor och barn som kidnappas och våldtas. Hur kan ni ha MAGE att gnälla över ofrivillig barnlöshet när det finns folk som har det värre?!!?!??!!? Lite så uppfattas såna svar i denna tråd. Hur kan man döma någons sorg på det viset?

  • fjanten
    Anonym (Varit ofrivilligtbarnlös) skrev 2019-03-17 07:44:01 följande:

    Fast bara av att skriva en sån text som du gjorde är oerhört ologiskt. Att jämföra våra svar som att de skulle ligga på den nivån. Vilken nivå är du själv på...? Klart att alla får längta och sörja att de inte kan få fler barn, men blir fruktansvärt trött när de jämför den längtan med de som inte ens kan få ett barn. Att inte kunna få fler barn är hemskt och tragiskt, men att inte kunna få ett enda barn är en kris i livet.


    Fast den jämförelsen gjorde inte TS. TS är ledsen över att det inte blir fler barn och vill diskutera detta med andra personer i samma sits. In kommer de ofrivilligt barnlösa och börjar tjattra om att det finns ju faktiskt folk som har det värre!!!!!!!!! Inte riktigt rätt plats och ställe. Tänk om jag skulle gå in i en tråd där någon sörjer en partner som dött, och börja skriva om att det finns ju folk som förlorat hela son familj och har det värre!!!!! Det är liksom fel tillfälle, och skitkorkat att börja jämföra sorger för att..? Vadå? Få TS att både vara ledsen över att det inte fler barn OCH må dåligt för att det är korkat att känna så?
  • fjanten
    Anonym (Varit ofrivilligtbarnlös) skrev 2019-03-17 09:15:16 följande:

    Suck... Att skriva såna här trådar på familjeliv innebär att alla har rätt att kommentera. Vill man inte få höra andras åsikter ska man inte skriva heller. Jag har aldrig skrivit att ts inte får längta eller sörja, har till och med skrivit att det är en självklarhet, men ibland får man fasiken tänka om några gånger innan man klagar. Och att du fortfarande jämför nivån med att klaga till de som förlorat närstående m.m är bara oerhört omoget av dig.


    Jag tycker det är oerhört omoget att påpeka att andra minsann har det värre när någon redan mår dåligt över något.
Svar på tråden Sorg över att inte kunna få fler barn