Inlägg från: Anonym (Samma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Samma)

    Blir sällan kåt i relationer

    Är exakt likadan själv. Har alltid tröttnat på sex efter ett tag. Jag har dock inte varit särskilt attraherad av de killarna utan mer passat bra- och trivts ihop med dem i övrigt. Det ihop med att det varit extremt sexuella har gjort att det skurit sig.

    Nu är jag 30år, och är för första gången ihop med en man jag finner riktigt attraktiv. Han är också väldigt mån om att jag ska komma när vi har sex. Jag har också slutat med hormonella preventivmedel då de dödar min sexlust helt. 2år har gått hittills och sexlusten har inte försvunnit ännu iallafall.

  • Anonym (Samma)
    Anonym (kärleksfrigid) skrev 2019-03-19 21:28:29 följande:

    Det beror helt på situation. Men har jag redan börjat lessna på sättet vi har sex har det mest en negativ inverkan. Blir inte kåt för att han smeker mina bröst i soffan eller börjar dra handen över mina lår exempelvis. Skickar han däremot sexiga sms under dagen eller får mig att längta lite genom att inte ge mig sex, eller är allmänt snygg, tex köpt nya kläder, parfym och kanske fixat frisyren som en i tråden var inne på. Sånt kan vara effektivt för att väcka mig. Att något är annorlunda och jag inte vet vad som ska komma.

    Jag tror du har rätt beträffande mina partnerval. Men de där ynka få procenten är ju inte precis singlar och lätta att hitta alltid!


    Samma här. Jag kan sitta i bilen på jobbet och vi kan ha lite snuskig meddelandekonversation, och jag sitter dyngkåt. Men nakna hemma i sängen kan min mus vara heldöd och all lust är borta. Ibland är det lättare om han är helt passiv och jag sköter initiativen, det kan bara avtändande om han är för på när jag inte är med alls. För mig spelar det även in allt som händer runt omkring. Om jag är minsta irriterad på något sambon gjort är det kört, är det mycket med barnen eller på jobbet kan det också vara kört. Det som ibland kan få mig på g är tanken på ett lite snabbt avklarat sex som slutar med att jag kommer och sen kan somna lätt, det kan "motivera" mig, och göra mig "villig".. Kanske inte kåt i bemärkelsen "våt och svullen", men ändå villig och inte helt osammarbetsvillig mus.
  • Anonym (Samma)
    Underhill skrev 2019-03-20 07:08:12 följande:

    Låter som min partner :)...händer ju en del under en dag. Förstår ju att man inte blir särskilt sugen efter lite tjafs...men det där andra har jag lite svårare att "acceptera"...visst accepterar jag det, men du förstår säkert hur jag menar...jag har ju inget val :)...menar det där som gör dig trött, sliten...eller frånvarande och inte alls sugen, även om du älskar din partner och gärna vill ha honom...men det blir svårt att man fram lusten p.g.a lite annat runt omkring som "dödat" stämningen eller puttat bort lusten. Frågan är vad man som partner kan göra eller inte göra för att ändå skapa en stämning som får båda att njuta en stund. Du ger ju ändå några tips i ditt inlägg. Sällan man läser sådana ärliga inlägg generellt här. Tack :)


    Tack för feedbacken!

    Jag blir själv väldigt irriterad på mig själv att jag är så komplicerad och inte bara kan ha sex på beställning när jag vill. Ju mer sex vi har desto mer lust får jag. I de fall den är som bortblåst kan det hjälpa med invit från min kille att enbart ha sex tills jag kommer, dvs göra det snabbt, med fokus på mig och endast så länge jag vill (inte fortsätta tills han kommer, och jag behöver inte hålla igen för att vänta på honom och då riskera att inte komma själv). Detta kan ju bli väldigt frustrerande för honom just då, men det brukar ofta göra så att jag blir mycket mer sexsugen morgonen/kvällen efter och då är vi igång igen, så han tycker det är helt klart värt det!
Svar på tråden Blir sällan kåt i relationer