Inlägg från: Anonym (Kerstin) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kerstin)

    Påverkan av skild kompis...

    Då måste hålla ordning på din man, kontrollera vilka han träffar, vad han gör på fritiden och hur han klär sig. Du måste kolla vilka kollegor han äter lunch med och vem han pratar med.

    Att ha kontroll av sin mans vänner är en gammal fin svensk kristen tradition och jag hoppas att inga invandrare kan få oss att ändra den.

    Ärligt talat, hur kan du ens tänka tanken att bestämma vem din man får träffa? Om nån annan kan få honom att lämna dig så är du inte värd den mannen.

  • Anonym (Kerstin)
    AndreaBD skrev 2019-03-20 09:38:55 följande:

    Det kan vara lite knepigt. Man har andra prioriteter om man är singel och barn varannan vecka jämfört med någon som har partner och familj. Jag tycker din mans kompis borde vara försiktigare där, ta hänsyn till familjesituationen. Han har ju själv varit där tidigare och vet att det inte är samma sak. Han bör ju istället hitta några andra kompisar som är singel som han, och sedan umgås lite med din man också, men inte så intensivt som nu. Någonstans tycker jag att det är mest den där kompisen som tar över.  På andra sidan är din man förstås en vuxen människa och bör säga ifrån när det blir för mycket. 


    ....men herregud, det är väl inte kompisens fel. Om hennes man vill umgås med sina kompis så är det väl upp till honom att prioritera sin tid. Om hennes man vill supa så får väl han ta konsekvensen av det. Tänker du att alla krogar ska vara försiktiga med erbjudande till gifta män? Att resebolag skall vara försiktiga med erbjudande till män i grupp där nån är gift?

    Vad är det för fel på er? Om hennes man vill umgås med andra vänner istället för att umgås med henne så gör han den prioriteringen, Om hon inte gillar det så får hon prata direkt med honom och berätta att hon förväntar sig att han bara umgås med henne och deras fina parkompisar som har barn i exakt samma ålder. 
  • Anonym (Kerstin)

    Vilken tur att det finns en massa kloka kvinnor som kan berätta för männen hur de skall uppföra sig. Synd att era män är sinnesslöa individer som inte kan te egna beslut, säga till kompisar och fruar vad de egentligen vill.

    Om ni måste tvinga era män att vara hemma mot deras vilja så får ni nog fundera på varför era män ens stannar kvar.

    Hela denna tråd låter som ett religiöst diskussionsforum där det gäller att kontrollera ens man. Ska ni tvinga honom att bära slöja så att ingen kvinna lockar honom till otrohet?

  • Anonym (Kerstin)
    fornminne skrev 2019-03-20 13:15:14 följande:

    Är du på riktigt? Han drar iväg och skiter i ansvar för hem och barn. Inte riktigt samma sak som att tvinga någon att stanna hemma. Ts skriver att de har fullt upp. Vem tror du får sköta markservicen när han drar iväg på sina weekendresor?
    Jag fattar att han är ett svin som inte prioriterar sin familj - men vad har det med kompisen att göra? Det är väl sak samma vilka frestelser det finns runt om honom, det är fortfarande han som är problemet?
Svar på tråden Påverkan av skild kompis...