Inlägg från: Anonym (,,,,,,,) |Visa alla inlägg
  • Anonym (,,,,,,,)

    Jag har försatt mig i en väldigt konstig relation

    Är väl som han sa i början, han har flickvän o barn hemma o vill undvika att bli alltför involverad med nån på bortaplan. O det känner han väl att han börjar bli nu om ni har alltför tät kontakt. Inte konstigare än så. Kanske också att du börjar bli kär i honom...?

  • Anonym (,,,,,,,)
    Anonym (Hmm) skrev 2019-03-20 15:08:31 följande:
    Tack för svar. Nä det skulle ja inte säga, jag söker verkligen ingen relation men såklart gillar jag honom, och han har sagt att han gillar mig. Tvärtom har jag känt vibbar att han gillar mig lite väl mycket, men man vet ju aldrig

    Hur ska man förhålla sig till honom nu? Har du några idéer?
    Ja men då är det ju därför, att han själv vill bromsa för att undvika att få känslor. O han har ett löfte till tjejen hemma som sagt. Du verkar inte ha förstått det här med deras regler om öppet förhållande? Tycker ju han har varit väldigt tydlig med det. O ni pratar mer än man "bör" göra i en kk-relation, vill du prata en massa får du väl göra det med kompisar ist.

    Bara låt det vara, hör inte av dig mer till honom nu.
  • Anonym (,,,,,,,)
    Anonym (Hmm) skrev 2019-03-20 15:50:04 följande:
    Ja så kan det vara, att han vill bromsa för att undvika få känslor. Men resten tycker jag att du lägger för mycket på mig, det är mera han som varit på mig än jag på honom. Han som velat pussas å kramas öppet och han som skickar puss och undrar om jag inte vågar skicka nån puss då jag undvikit det. Det är även han (som jag skrivit) som bjudit hem mig massor och jag har nekat många ggr. Så tycker verkligen inte det är jag som varit den som varit på här. :) Men kanske han har kommit på sig själv nu då, eller nåt?
    Vet inte vad du tycker att jag lägger på dig, men ser att andra i tråden har gett bra svar. Menade inte att du varit alltför på, mera att det ju är så att han har sina lojaliteter där hemma som andra skrivit om.

    Men visst, om han ville avsluta helt kunde han ju göra det på ett lite snyggare sätt så du slipper undra. Istället för att säga att han visst vill ses mer, men sen aldrig mer hör av sig (om det nu skulle vara så). Möjligen kan du höra av dig om ett tag för att fråga om just det, mest för att få ett avslut själv, så hade nog jag gjort.
  • Anonym (,,,,,,,)
    Anonym (Hmm) skrev 2019-03-20 19:06:37 följande:
    Okej, kanske jag missförstod dig lite då! :)

    Men tycker det låter vettigt att höra av sig om ett tag ifall han inte hör av sig mer... ursäkta om jag är trög nu men vad är det som just du menar när du skriver *för att fråga om just det*, för att fråga om vadå? Jag känner mig väldigt undrande över det hela, hade liksom velat ta ett snack med honom :/
    Det betydde att du kan fråga om han vill att ni ska avsluta relationen helt, för det är väl just det som det gällde. Men förresten nu ser jag att det faktiskt var så sent som igår ni hade kontakt, hur kan du inte stå ut med att vänta EN enda dag till?? Vore ju skillnad om det gått en vecka eller mer liksom. Måste ju betyda att du ändå vill vara mer än kk med honom..
  • Anonym (,,,,,,,)
    Anonym (Hmm) skrev 2019-03-20 20:03:38 följande:
    Ah okej! Jo men de skulle ja ju kunna fråga, tack. Jodå jag kan vänta, jag sade bara att jag är dålig på att vänta, inte att jag skulle skriva nu på direkten...
    Men det verkade så nästan, eftersom du startar en tråd idag o ni hade kontakt igår. Fast du kanske är väldigt ung. Se dig om efter nåt annat är mitt råd iaf.
Svar på tråden Jag har försatt mig i en väldigt konstig relation