Inlägg från: Anonym (Anonym882) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym882)

    Dejta när man är singelpappa med 2 barn

    Jag har upptäckt genom diverse dejting sidor och genom att träffa tjejer att jag inte har särskilt svårt att träffa någon som jag finner attraktiv och som finner mig attraktiv. Tvärtom är jag positivt förvånad att jag har lättare nu när jag är 30 plus jämfört med när jag var 20+ år att få uppmärksamhet från tjejer.

    Detta TILLS jag berättar att jag har 2 barn...
    Det är ingen överraskning att man blir bortfiltrerad ganska fort när man berättar att man inte bara har 1 utan 2 barn. Det är inget konstigt tycker jag utan jag förstår helt varför man som tjej inte vill involvera sig med en man som har redan har 2 barn (speciellt om man inte har själv och vill ha i framtiden).
     
    Jag själv i ombytta roll skulle 9 av 10 ggr filtrera bort någon som har barn om jag själv inte hade barn så jag förstår varför.
    Det känns lite hopplöst ibland, när man ser hur många som jag klickat med som jag hade potentiellt hade kunnat leda till en relation OM det inte vore för att jag hade barn.
    Och när ska man berätta för någon att man har barn? Jag träffade en tjej häromdan som jag verkligen gillade men jag berättade inte. Om vi nu ska träffas en andra gång så kommer jag berätta innan vi träffas att jag har barn och då räknar jag med ett "tack och hej" från henne. Väldigt tråkigt, men igen, inget konstigt. 
    Det känns lite hopplöst och sorglig att vara i denna situation.
    Någon som dela med sig av erfarenheter och ge feedback så skulle jag uppskatta detta.
  • Svar på tråden Dejta när man är singelpappa med 2 barn
  • Anonym (Anonym882)

    Så, har uppdaterat min Tinder med denna information. Känns som man bara kan lägga ned nu, haha! =\

Svar på tråden Dejta när man är singelpappa med 2 barn