Inlägg från: Anonym (Självklart) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Självklart)

    Dejta när man är singelpappa med 2 barn

    Självklart skriver du det i din presentation. Då sållar du direkt bort de som inte vill ha en pappa. Det måste väl vara skönt att slippa lägga ner tid o energi på någon som inte vill bli bonusmamma?!

    Jag har inga barn och vill inte ha, min första fråga vid en kontakt är om personen har barn (för jag vill inte vara bonusmamma).

    Förr dejtade jag pappor, men valde bort dem som inte nämnde barnen i presentationen. Det känns bara så väldigt konstigt och suspekt.

    Det finns ju massor av ensamstående mammor som söker man som har barn, så jag ser inte alls problemet? Finns även barnfria som inte bryr sig

    Tror inte det spelar roll om du har 1 eller 2 barn.

    Vad tror du att du tjänar på att undanhålla saker? Om en kvinna frågar dig rätt ut om du har barn, ljuger du då?

  • Anonym (Självklart)

    Vet du vad jag tror?

    Eftersom du inte tidigare nämnt dina barn i presentationen så har du antagligen dragit till dig kvinnor som inte vill ha en pappa. Därför har du haft dålig framgång.

    Om du istället framställer dem som nåt fint i ditt liv är jag säker på att du kommer få gå på dejter med kvinnor som kan tänka sig vara med dig oavsett om du har barn eller inte.

    Och tänk på inställningen! En negativ inställning märks jättetydligt och kan även smitta av sig.

  • Anonym (Självklart)

    Missade några menigar i mitten av detta stycke ... "Eftersom du inte tidigare nämnt dina barn i presentationen så har du antagligen dragit till dig kvinnor som inte vill ha en pappa. När de då får veta att du har barn kan de säkert känna sig besvikna eller i värsta fall lurade. Därför har du haft dålig framgång."

Svar på tråden Dejta när man är singelpappa med 2 barn