Inlägg från: Anonym (Olydig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Olydig)

    Nyfiken på tjejsex

    Jag är straight men fantiserar mycket om hur det skulle vara att få smisk över en annan kvinnas knän. Gärna en äldre och sträng kvinna. Massor med män vill smiska en kvinna men har inte lyckats träffa en kvinna som kan ge mig vad jag vill. Var hittar man det?

  • Anonym (Olydig)
    LuckyLady40 skrev 2019-03-24 16:29:35 följande:

    Fan vad nice! Hur gammal är en äldre Kvinna? Jag kan vara både undergiven men oxå vara dominant o sträng ;) Fostrat många pojkar.... Hahaha.


    Kanske 45 och äldre. Är 24 själv och vill känna det som om jag fick smisk av en mamma eller mormor. Låter sjukt kanske men det är så jag vill känna. Hur skulle du smiska en olydig flicka?
  • Anonym (Olydig)
    LuckyLady40 skrev 2019-03-24 21:19:26 följande:

    Då är jag inte riktigt där åldersmässigt, men det går alltid lösa så man ser äldre ut än vad man är, brukar vara svårare att se yngre ut ;) Hur jag skulle göra? Det beror på hur olydig du har varit? Har en straffskala jag följer strikt. Ju olydigare, desto hårda straff....


    Jag är VÄLDIGT olydig!
  • Anonym (Olydig)
    LuckyLady40 skrev 2019-03-25 15:03:39 följande:

    Ajajaj.... Det blir inte lätt för dig flicka lilla att sona för din olydnad... Då måste jag ta i med hårdhandskarna och smiska dig länge o väl.


    Ooooh...hur gör du då? Och vad smiskar du med?
Svar på tråden Nyfiken på tjejsex