Inlägg från: Kellie13 |Visa alla inlägg
  • Kellie13

    Amma + ersättning, ändå aldrig nöjd.

    gulledig skrev 2019-04-02 14:00:00 följande:

    Har en liten tjej som blir 8 veckor idag. Jag har sedan två veckor tillbaka börjat ge ersättning 1-2 gånger om dagen då jag ammade henne KONSTANT. Jag kan amma 3 timmar i sträck och hon skriker så fort jag lägger ner henne. Ibland kan hon vara nöjd 10-15 min, men sen vill hon amma direkt igen.

    Med ersättningen känns det som hon blir lite nöjdare och kan vara utan att amma i upp till en timme ibland, vilket är en stor dröm för mig då jg annars inte fick någonting gjort än mindre att jag hann äta.

    Nu de senaste dagarna har jag gjort som förut, ammat hela dagen och gett ersättningen fram mot kvällen, men idag har jag ammat från 9 på morgonen till 13 och kunde ändå efter det ge henne 200ml ersättning.

    Dessutom ammade hon i ca 10 min efter det också.

    Vad ska jag göra? Hon är nöjd på alla andra sätt, har bytt blöja, verkar inte ha ont någonstans osv. Hon är bara riktigt hungrig hela tiden.

    Har någon annan haft liknande? Något råd?


    Det är helt normalt att ett sånt litet barn ammar så länge, det gjorde min son oxå. Man satt ju hela dagarna och ammade ibland. Det e bara att stå ut, vet att man känner sig väldigt låst men det e ju en sån kort tid dom ammar så pass länge.
Svar på tråden Amma + ersättning, ändå aldrig nöjd.