• Clemmentina

    Letrozol och temphöjning

    Jag äter inte Letrozole men ibland dröjer det någon dag eller två innan tempen höjs efter ägglossning. Gick den upp något idag?

  • Clemmentina
    LB2016 skrev 2019-04-04 17:30:08 följande:

    Nej ingenting nästan samma som igår.. Brukar alltid ha 36 o något men haft 35 efter mens fram tills för några dagar sen då höjdes den lite till 36 men inte över själva ?strecket? på diagrammet. Så haft rätt lågt denna månaden därav undrar jag om letrozol kan påverka ens temp så mycket att den inte ens höjs efter äl..

    För om det inte var Äl på VUL undra vad det var då..


    Förstår nog inte riktigt det där med äl på vul. Såg gynekologen ett ägg som var stort nog att släppa och sa att du borde ha ägglossning när som helst? I så fall kanske det helt enkelt inte skett ännu. Då kan ju temphöjningen komma snart. För inte kan man väl se på vul att ägglossning har skett? Om jag förstått rätt måste man ta ett blodprov då.

    Ingen aning om letrozol påverkar tempen tyvärr men det skulle ju kunna vara så att du ligger lite lägre generellt den här månaden. Kan du inte posta din kurva? Mäter du med en termometer som har två decimaler?
  • Clemmentina
    LB2016 skrev 2019-04-04 18:26:41 följande:

    Haft regelbundna kontroller för att kolla hur stort ägget är, igår var den borta och hon såg ?vätska? typ vilket då ska vara ÄL (vätskan ägget släpper ser man genom VUL). Gyn kan se ÄL på VUL men sjävklart är det inte 100% utan ska även ta blodprov nästa vecka. Sädesvätska eller så kan man inte se, så är ägget borta och de ser ?vätskan? så brukar det oftast vara ÄL.

    Men som sagt kanske tabl påverkar tempen (hoppas). Verkar inte som om någon annan haft samma problem, får mysa ett tag till då haha lite jobbigt att ha det på kommandon. Använder NCs app och deras temp. Bifogar foto under.


    Aha, lärde mig något nytt där. Men om ägglossning var igår kanske temphöjningen kommer snart. Håller tummarna för det!
Svar på tråden Letrozol och temphöjning