Inlägg från: Anonym (Man 38 år) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man 38 år)

    Varför tänder jag på att ha med ytterligare en man?

    Anonym (Undrar) skrev 2019-04-06 18:12:26 följande:

    Har aldrig känt ett intresse av att "dela" min partner med någon annan och så känner jag väl nu också. Eller att hon skall njuta med någon annan har heller aldrig tilltalat mig. Men tanken på att det är med en eller flera ytterligare män som och hon är i centrum och flera tungor och munnar och händer som smeker och slickar henne. Som suger på hennes bröstvårtor etc. Att hon tappar fattningen av all den njutning hon får och beter sig som värsta slampan som aldrig kan få nog utan bara vill ha mer...

    Är dte någon mer som känner igen sig i de tankarna ? Vet inte riktigt varför det tänder mig så men kanske är det det gränslösa och total fokusen på bara njutning. 


    Känner absolut igen mig. Det bästa jag vet är att se henne njuta, jag gillar även att tillfredsställa henne men det får jag ju göra typ när jag vill. Det hade varit oerhört häftigt att betrakta henne när hon njuter, inte nödvändigtvis av flera men visst, tanken finns där att det i allafall är två män som tar hand om henne och får henne att njuta. Två kukar, två munnar och 4 händer som får se till att hon har det så skönt hon bara kan.
  • Anonym (Man 38 år)
    villhatrekant skrev 2019-04-18 16:57:32 följande:

    Känner igen mig i det du skriver. Blir otroligt upphetsad av tanken på att se min fru med en annan man, vill i och för sig gärna delta men framförallt är det fantasin att se henne ligga på rygg med en annan man på sig och i sig och njuta, och sen få smeka henne när hon är fylld av en annans sperma... Kan inte förklara varför detta är så grymt upphetsande. Än så länge en fantasi, men jag jobbar på att väcka tanken hos henne.. när vi leker med en dildo försöker jag få henne att låtsas att det är en annan mans penis... vi får se.


    Skulle kunna vara jag som skrivit detta inlägg. Igenkänningsfaktorn är stor. Allt utom det sista, jag har försökt fråga om hon skulle vilja ha en naturtrogen dildo att leka med men hon säger nej, än så länge. Skulle vilja se henne med en +20cm dong.
  • Anonym (Man 38 år)
    Anonym (Fru) skrev 2019-04-19 09:49:54 följande:

    Fantasier här med som vi förverkligade. Oerhört upphetsande att ha sex med en annan man inför min man,bli sedd då jag njuter. gav bara mersmak åt alla.


    Väldigt upphetsande låter det som och då sett ur mannens eller mitt perspektiv. Typ bästa porrfilmen ever då ens fru har huvudrollen.
  • Anonym (Man 38 år)
    villhatrekant skrev 2019-04-19 12:25:05 följande:

    Låter härligt... Jättesugen på att se henne full av hans sprut och glida in i henne alldeles silkeslen och varm av en annan mans sperma...


    Ja, gud vad hett att knulla henne efter någon annan när det är vått, blött och inte så trångt.
Svar på tråden Varför tänder jag på att ha med ytterligare en man?