Inlägg från: Fillibom |Visa alla inlägg
  • Fillibom

    Tonåring börjat kräkas

    Hej ts!

    Själv råkade jag ut för det när jag först flyttade hemifrån för att gå på internatskola (var 17-18 vid tiden). Det var mest saliv som kom ut och det som jag hade i munnen.


    Det började när jag satt i matsalen och åt tillsammans med många andra, skrattade och pratade samtidigt, ganska "uppsluppen" och "uppstressad" stämning. Upptäckte själv att min strupe och svalg liksom knöt sig. 
    Kunde själv åtgärda problemet så småningom då jag förstod att jag i den ovana stressade miljön, helt enkelt åt för fort och inte tuggade ordentligt. Svalde innan strupen och svalget var "redo".
    Genom att medvetet äta saktare och verkligen tänka på det, inte prata under maten, samt tänka på att tugga ordentligt fick jag kontroll på det hela.
    Ännu idag är jag en "långsam-ätare".

    Hur var matsituationen idag när din dotter började kräkas? Var hon uppstirrad över något (kan vara något kul på gång ex som hon skulle iväg på), var det skojigt och stimmigt vid matbordet? Pratade hon hela tiden? var det något speciellt som hänt som hon ville prata om/berätta (något roligt)?


     

Svar på tråden Tonåring börjat kräkas