• MiaAhlin

    Ägglossning...

    Jag har en massa frågor angående ägglossning.. Hade i lördags/söndags "snorliknande" flytningar, och hade lite ont i ena äggstocken. I tisdags hade jag lite ont i andra äggstocken.

    På morgonen igår onsdag fick jag första positiva äl-testet, testade morgon och kväll, och likadant idag. Lika starkt positivt fortfarande. Under sen eftermiddag idag fick jag ont i livmodern, en ständigt molande känsla samt lite "hugg" emellanåt, så det känns i baken till och med. Är det nu ägget släpper kanske? Har läst att efter första positiva testet så tar det 12-48 timmar tills ägget lossnar, stämmer det? Har använt test från rfsu.

    Detta är första äl efter p-piller, har barn sedan innan. Hade "pillermens" 25-29 mars.

    Hade sex med mannen igår och i förrgår.

  • Svar på tråden Ägglossning...
  • MiaAhlin

    Jag testade tempen bara för skojs skull, brukar alltid ligga mellan 36,7-36,9 i vanliga fall. Idag var det på 37,5. Om jag nu inte är på väg att bli sjuk så är det väl ett gott tecken ????

  • MiaAhlin

    Förmiddagen var det, men jag har inte tempat regelbundet innan så jag vet inte. Det hade sjukt till 37,1 idag på morgonen iallafall. Ska vänta och se nu bara, enligt en uträknare ska jag kunna ta ett test den 23e, men det är ju sååå långt dit ????

Svar på tråden Ägglossning...