Inlägg från: Anonym (...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (...)

    Åldersskillnad

    Anonym (Gammal mamma?) skrev 2019-04-12 09:32:37 följande:

    Jag och min kille vill ha barn i framtiden , jag har tvp söner sedan innan en bor hos mig en hos pappan just nu. Dom är 11 & 12 år.

    Till saken hör är att jag blir 38 år i år och min sambo och pojkvän sen 1,5 år är 27 år blir 28 år.

    Vi vill inte ha barn i morgon men jag är stressad att jag blir för gammal han säger ofta att om typ 4 år är lagom och jag kan hålla med inte för brottom men jag är ju för gammal då.

    Hur gör man vid ålderskillnader?

    När är man för gammal jag är rätt ung o folk tycker jag är 25 - 28 år så folk säger alltid ni har tiden ni hinner ja jag ser ut som det men min kropp är likförbannat 38 snart..

    Hur ska man tänka o jag är livrädd att min man dka komma på om 5 år att nu vill jag ha barn o då kan jag inte mer

    Hjölp mig att tänka och finns nägon med samma erfarenhet som fått barn sent?


    Jag och min man har 13 års åldersskillnad, han är ungefär i din killes ålder. Men vi pratade tidigt igenom detta med barn. Anledningen var att jag ville veta hur han tänkte kring det och jag ville veta att han förstod vad vår åldersskillnad kommer att innebära för våra liv i längden med tanke på barn osv. Han hade inte riktigt tänkt på att jag har en ganska begränsad tid på mig att skaffa barn.

    När i pratade om det så kom i överens om att vi ville försöka få barn och vi insåg att vi måste börja försöka innan jag blir för gammal om vi ska ha en okej chans. Vi har ändå försökt att inte stressa alltför mycket men försöker nu och jag är 41 idag. Men han är också medveten om att det kanske inte blir något och han är okej med det också. 
Svar på tråden Åldersskillnad