Inlägg från: Anonym (Målsättning) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Målsättning)

    Kvinna 45+, hur ska en man se ut?

    Anonym (Annika) skrev 2019-04-19 10:44:05 följande:
    Är personligheten och intressena sådana som du tror lockar kvinnor? Ser du glad och trevlig ut på bilderna? Kommer en tjej som ser din bilder och läser din text känna att du är en kille som kommer att tillföra hennes liv positiva saker? (Du vill ju inte framstå som desperat, osäker och någon som behöver hjälp)
    Ja, det tror jag, ser många kvinnor med samma intressen.
    Bilderna är bra, sitter inte och deppar på dom, ser glad ut.
    Hur en kvinna upplever min profil, det kan jag dock inte svara på.
  • Anonym (Målsättning)
    Anonym (Linnea) skrev 2019-04-19 10:42:58 följande:
    Om du inte trivs med social aktivitet med någon annan, varför tror du då att du ska göra det med en partner? Varför tror du att det ska bli mindre jobbigt än med någon annan I inledningsfasen?
    Svåra frågor som jag inte vet hur jag svara på.
    Fester och restaurang gillar jag inte. Vill inte vara i blickpunkten och blir stressad av mycket folk.
    Jag är mer för att röra på mig, vara ute i naturen och så.
  • Anonym (Målsättning)
    Anonym (Linnea) skrev 2019-04-19 10:55:44 följande:
    Men då borde du ju kunna gå med i friluftsfrämjandet eller liknande för att träffa nytt folk. På många platser har de kvällsvandringar som man kan anmäla sig till när man testar olika vandringsleder mm. Då kan man ju gå och vara med och vara helt tyst om man vill men man träffar ändå lite nytt folk. Varar ofta bara några timmar så man fåe ju möjligtjåhet att vila från den sociala samvaron också.

    Det finns ju inte bara ett sätt att träffa nya människor på.

    Fågelskådning kanske också är bra, där lär det knappast uppmuntras att folk ska prata en massa?

    Det finns ocksp massa träningsgrupper där man tex joggar tillsammans någon gång i veckan. Då träffar man också folk utan att konversation krävs eller att man är i centrum kajakpaddlingsgrupper kan jag också tänka mig skulle vara något. Var och en är i sin egen kajak, så man har sitt eget utrymme, med eventuelkt en fikapaus tillsammans.
    Jag tycker om att prata med kvinnor, men jag gillar inte att vara i blickpunkten. Prata inför folk, och känna pressen att man ska vara "underhållare", bjuda på sig själv på det sättet.
  • Anonym (Målsättning)
    pyssel skrev 2019-04-19 11:11:59 följande:
    Ja, varför svarar du så här när kvinna efter kvinna säger motsatsen och svarar helt annorlunda på dina frågor?

    "Eftersom folk har problem med mitt utseende så är det bäst att inte vistas ute på sånt."
    Det är nog mycket p g a erfarenheter där kvinnor säger en sak, och gör tvärtom. Plus att kvinnor faktiskt ofta påtalat vad som är fel på mig.
  • Anonym (Målsättning)

    Bara jag som mår dåligt av utseendefixeringen? När en släkting tog studenten och det var bal, då regnade kommentarerna. "Du är så vacker", och hennes kavaljer "han är så stilig".
    Skönhet uppmuntras och beundras. Detta är unga människor.
    Men det fortsätter upp i åldrarna. En tjej jag hade kontakt med. 46 år. Hon hade lagt upp bilder där hon sminkat upp sig, ny frisyr. Hennes väninnors kommentarer: "nu måste du ju träffa nån", "nu får killarna se upp".
    Hon kunde alltså inte träffa nån innan, men nu när hon gjort sig extra fin?

  • Anonym (Målsättning)
    Fjäril kär skrev 2019-04-20 09:26:16 följande:
    Det är inte fel att ge komplimanger, det betyder inte alls att någon är fixerad vid utseendet.

    Förstår du verkligen inte skillnaden?
    Jo, men jag är less på att så mycket av ens värde som människa beror på utseendet.
    Som i mitt exempel med tjejen jag känner. Det hävdas att utseendet inte är så viktigt i vår ålder, 45+.
    Hon var 46, och la upp bilder där hon sminkat upp sig, ny frisyr. Då plötsligt "måste hon ju träffa nån", "nu får killarna se upp".
    Hon var söt innan. Men nu när hon fixat sig lite extra, då var hon snygg nog för att kunna attrahera män och träffa nån.
    Inte inbillning från min sida att kvinnor håller på såhär. Har systrar och hört sen jag var liten hur utseende uppmuntras. "Du är så fin" osv.
    Tror inte det är helt taget ur luften att kvinnor då har krav på hur en man ska se ut. Och även en mans kropp, hur tränad han är, har betydelse.
  • Anonym (Målsättning)
    Anonym (43 år) skrev 2019-04-20 09:47:52 följande:
    Fast det där är ju hur du TROR och hur du tolkar hennes agerande. Det är inte samma sak som sanning.

    Tror du verkligen att din kompis plötsligt från ingenstans skulle höja kraven på en killes utseende bara för att hon sminkat sig lite?
    Kommentarerna att "nu måste hon ju träffa nån" och "nu får killarna se upp" var från hennes väninnor. Inga fjortisar. Utan kvinnor närmare 50.
    Alltså värdesätts utseende väldigt mycket. Hon var riktigt snygg nu och då måste hon ju kunna få en man på kroken. Inte helt orimligt att anta att kvinnor då har stora krav på hur en man ska se ut, för att "duga".
  • Anonym (Målsättning)
    Anonym (43 år) skrev 2019-04-20 10:04:08 följande:
    Att tjejkompisar säger så betyder inte att män resonerar likadant.
    Nej, inte jag i alla fall. Jag har gillat runda kvinnor med små bröst. Jag skulle aldrig säga att hon är för tjock eller att hon borde fixa brösten. Till mig har kvinnor sagt att jag är för smal och har för lite muskler.
    Jag tror att kvinnor tycker det är mer ok att driva med män och deras kroppar. Män tar inte åt sig på samma sätt, det är inte lika känsligt för män.
    Jag har tagit illa vid mig av de kommentarerna. Eftersom jag aldrig haft tjej så förstår jag att det hänger ihop med mitt utseende. Hade tjejer inte haft problem mitt utseende så hade de inte ens kommenterat. Och absolut inte på det sättet.
  • Anonym (Målsättning)

    Kvinnor gillar långa män har jag läst. Jag är 185 så det är nog ganska långt. Men, det är inte bra nog. Nu tar vi vikten då. Jag har alltid varit normalviktig, legat på 75-78 kg.
    Inte jättemycket muskler. Är som Jeffrey Dean Morgan och Mads Mikkelsen i kroppen. Jag har haft mer muskler men kände mig trög då. Nu känner jag mig rörlig och klarar av vardagssysslor bra. Bära hem matkassar, bära möbler.
    Men inte ens när jag var yngre och hade mycket gratis, som man har då, lättare att vara i form. Jag orkade springa längre, lyfta mer. Så var det bra nog.

  • Anonym (Målsättning)
    Fjäril kär skrev 2019-04-20 10:16:55 följande:
    Det är ditt självförtroende det är fel på, inte utseendet. När ska du fatta det?
    Så när kvinnor kommenterar min kropp negativt, då är det mitt självförtroende det är fel på? jag inbillar mig att de säger så?
Svar på tråden Kvinna 45+, hur ska en man se ut?