Inlägg från: Anonym (hmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hmm)

    Bröstmjölken sinar!

    Det behöver inte betyda att din mjölk sinar. Kanske fick pumpen inte ett bra tag för att dra ut mjölken eller så kanske det helt enkelt inte fungerar med pump för dig?
    Äter hon fortfarande på natten? Köp kanske lite ersättning så kan den som tar hand om henne ge henne lite av det om hon vaknar.

  • Anonym (hmm)
    Utvandraren2 skrev 2019-04-19 14:22:39 följande:

    Tack för råden, det var detta jag också var inne på.

    Men;

    Jag har pumpat några gånger när bebisen var yngre utan problem. Det som oroade mig nu var att utdrivningsreflexen kom, kände det ?rinna till?. Men kom bara ytterst lite i ena och inget ur den andra 5 min senare. Körde pumpen från början, har en pump som ?simulerar? bebisens lek för att få igång utdrivningsreflexen. Inget hände. Tog bebisen till bröstet för att starta det, men inget hände. Satt i sängen i mörkret och luktade på bebisens tröja och gjorde en meditationsgrej som alltid brukar göra att det rinner till.

    Testade att amma nu, och tror det kom en hel del. Jag blir inte klok på det här. Men bebisen verkar väldigt nöjd nu efter två bröst, var inte så intresserad av att äta barnmat, så är kanske mätt.


    Annat du kan göra är att dricka mycket vatten i några dagar (typ 3 liter om dagen!) då brukar det komma igång igen. Kanske kan det ha varit så att du inte har druckit tillräckligt de senaste dagarna, då kan det minska lite i mängd.
Svar på tråden Bröstmjölken sinar!