• happycookie

    Någon mer som ska börja försöka i slutet av sommaren?

    Hej!

    Jag och min sambo ska börja försöka bli gravida i augusti, någon mer som har planer på det? Skulle vara kul att följas åt

  • Svar på tråden Någon mer som ska börja försöka i slutet av sommaren?
  • solhatten

    Hej här är en till som ska börja försöka????jag ska ta ut min stavar i morgon och så hoppas jag att mensen kommer i gång rätt så fort igen???? jag är 37 år så är lite rädd att det inte ska ta sig då jg är för gammal????

  • Lundlind

    Spännande solhatten :) lycka till! Gå gärna med i vår Facebook grupp: här ska det bakas! Så kan vi följas åt där ;)

  • Lundlind

    Det är en sluten grupp så prova sök på gruppen så kan du ju se vad andra ser utifrån? Det stod att man bara kan se att jag är administratör, man kunde inte se medlemmar eller inlägg. Jag valde också en liten speciellt namn, man kanske kan fatta, men det är inte självklart :)

  • MsPinnipeds
    solhatten skrev 2019-07-30 16:43:33 följande:

    Jag hittar den inte


    När jag sökte så fick jag skrolla ned en bit och bilden är en kanelbulle :P
  • viljaa
    Nextchapter skrev 2019-07-29 22:19:34 följande:

    Ja så spännande! :) man vill ju ta det lite som det kommer men kan ändå inte låta bli att försöka tänka på att försöka mysa runt trolig ÄL, enligt P-Tracker, men det blir nog lite svårt då vi är på semester med där man inte är helt ostörda. :P

    Förstår dig, tror också vi kommer få sikta på augusti då vi endast haft möjlighet två ggr under förra veckan.

    Vi bor i norra Västra Götaland, låter inte så men vill vara lite anonym då jag tror andra kan läsa detta utan att vara inloggad :P vi kan skriva mer på DM isf :) vart bort ni? Hur gamla är ni? Kul att kunna följas åt! :)


    UH oh ja man vill ju inte bli påkommen mitt i myset heller så det blir väl vad det blir :) kanske går att smyga undan nånstans så att ni kan få till det i alla fall nån gång kring ÄL-dagarna!

    Haha, så blev det för oss också. Hade bara två gånger fullbordat så att säga och inte ens på rätt dag heller förmodligen IOM att testen var lite otydliga.

    Okej jag förstår! Vill inte heller outa mig allt för mycket men vi är två runt 25 och bor i Jönköping :) därför jag inte vill gå med i FB-gruppen det pratas om här nedan haha.

    Ja det ska bli roligt att följas åt! Hoppas att det tar sig för oss alla snart!
Svar på tråden Någon mer som ska börja försöka i slutet av sommaren?