Inlägg från: Anonym (K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K)

    1:2 på kub väntar nu på svar från fostervattenprov

    Jag är 32 år och fick 1:2 på trisomi 21 och 1:267 på trisomi 13 och 18. Nackspalten var 3,6. Precis som du hade jag moderkakan i bakvägg och fick vänta 2 veckor på att få göra fostervattenprov. Jag gjorde provet en tisdag och på fredag morgon fick jag svar och barnet har ingen kromosomavvikelse. Veckan efter ringde läkaren och inte heller långa analysen visade någon kromosomavvikelse. På rul hittades inte heller några avvikelser på hjärtat eller andra organ. Jag är nu i v 30 och har en livlig liten bebis i magen! Jag vet precis vad du går igenom och hur jobbigt du har det. Mitt tips är att, om du inte redan har gjort det, läsa på ordentligt om de olika trisomierna som grund för ett beslut om hur du vill gå vidare när du får svar på provet. Det finns även flera bra konton på Instagram om familjer med barn med ds och hur deras vardag ser ut. Önskar dig lycka till!

  • Anonym (K)
    Kanskeentrea skrev 2019-04-27 21:38:53 följande:

    Hej. Tack snälla för ditt svar, det ger mig hopp. Skulle fått svar igår men det var inte klart, så nu hoppas jag på måndag. Jag läser jätte mycket och följer flera instakonton. Jag tror jag nu är lugnare och känner att är den ?enbart? ds som den har och inga andra synliga fel så vill jag nog behålla och kämpa och älska. Detta är ju vårt barn och jag älskar det ju redan. ??


    Vi kom fram till samma sak och jag tyckte det kändes så skönt att ha kommit fram till det innan vi fick svar på provet. Jag håller tummarna att ni får positiva besked och önskar er lycka till!
  • Anonym (K)

    Vad skönt att ha fått svar! <3 Du kanske du redan följer dessa instakonton men jag tipsar ändå om juliabergman_, erikawesterblad, teckensomstod och teckensomstod.nu. Lycka till med allt!

Svar på tråden 1:2 på kub väntar nu på svar från fostervattenprov