Inlägg från: Bagar Bengtsson |Visa alla inlägg
  • Bagar Bengtsson

    Att få reda på att pappa inte är pappa som vuxen?

    Jag skulle vara JÄVLIGT förbannad! Det är en sak om pappan vet om det och gått med på att stå som far. Detta verkar inte vara fallet nu. Din mamma har varit otrogen, han du kallar pappa har betalat för en unge han inte har några biologiska band med.


    Jag känner till ett fall där pappan vetat om att han inte var far men ändå tagit på sig ansvaret. Det biologiska pappan vet om det, han har aldrig träffat barnet. De flest vuxna visste om detta men inte han eller hans syskon (han var äldst). När han var runt 20 år så kom det fram. Han blev först förbannad, ledsen och besviken. När sedan pappan berättade att han älskat honom som sin egen och fortfarande gör det så lugnade det ner sig. De har idag en bra relation, både med föräldrar och syskon.


    I ditt fall är det annorlunda när din pappa inte ens vet om att du inte är hans biologiska son (ja, jag kallar honom pappa för det är han som har uppfostrat dig som sin egen son).


    Jag tror många blir besvikna om det kommer ut. Frågan är- har inte han du kallar far någon rätt att få veta, samt även den biologiska pappan? Du kan inte ta ansvar för din mors feghet.

Svar på tråden Att få reda på att pappa inte är pappa som vuxen?