• Anonym (Tjej)

    Är livet ens kul med barn?

    Två barn, ensam med dem sedan innan nr 2 föddes. Utbildade mig på allvar när barnen var 5?6 år, före det hade jag en annan utbildning inom ett område som jag inte ville arbeta inom. Fantastiskt roligt har vi haft, gjort så mycket kul grejer, enkla saker som att knyta fast skurborstar runt deras fötter så de fick åka runt i såpvattnet som Pippi Långstrump, eller träna på att vända pannkakor i stekpannan med sån fart att pannkakorna fastnade i taket, massa sånt roligt och fånigt.

    Jag hatar både leksaker och lekparker så sånt har jag aldrig hållit på med, men vi har lekt massor ändå.

    Bästa beslutet i mitt liv att skaffa barn, skulle gärna haft två tre till. Och nej, man behöver inte "vara klar" med allt. Det är inte en dödsdom att få en unge.

  • Anonym (Tjej)
    Anonym (Val av livsstil) skrev 2019-05-01 00:46:25 följande:

    Semestrar kommer minsann inte vara som tidigare heller - har ni ens råd att åka bort så blir det givetvis familjesemester och barnpool, inget annat. Sexlivet blir också rätt dött av att ni varken har tid eller energi och dessutom ständigt måste smyga för barnet.


    Jag fortsatte med exakt den sorts semestrar jag gillar även med barn. Det är klart att gillar man solsemestrar med mycket festande är det ju svårt. Men man är absolut inte tvungen att åka på gräsliga Bamseklubb-grejer, Sommarland eller Legoland. Det går att hyra en stuga vid ett vattendrag och fiska med ungarna, eller fjällvandra, eller tusen andra lugna sköna semestrar.

    Sexlivet: barn sover faktiskt rätt mycket. Om man skippar tv-soffan kan man få en hel del gjort i sängen.
Svar på tråden Är livet ens kul med barn?