• Bondi

    Kvinnor i förhållande..är ni 100% trogna?

    Hej,

    Frågan går till er tjejer som är i förhållande...är ni helt trogna eller messar ni, flirtar med nån kollega etc etc? Skulle vara väldigt intressant att veta...dömer inte utan är bara nyfiken...

  • Svar på tråden Kvinnor i förhållande..är ni 100% trogna?
  • Benderino
    Virriga Vera skrev 2019-05-18 09:00:15 följande:

    Jag kan mycket väl flirta, men ser inte det som att vara otrogen. Men jag har aldrig sexchattat, kysst eller legat med någon annan än min man. Vi har levt ihop i snart 40 år.


    Hur gamla var ni träffades? ????
  • Bondi
    Anonym (Q) skrev 2019-05-18 05:04:44 följande:

    Ja till 99.9% Trillade dit en gång på en kurs jag var på.


    Gick du hela vägen då eller stannade det vid typ kyssar?
  • Bondi
    Anonym (missiloo) skrev 2019-05-18 07:24:33 följande:

    Flirtar, men få killar vågar ta steget. Skulle inte gjort det om det inte vore att jag lever med en man som aldrig vill ha sex, aldrig kramas osv. Jag är fräsch och snygg, kommer troligtvis att lämna honom.


    Jag förstår hur du tänker...om man inte får uppmärksamhet så kan man inte gå igenom livet utan det...
  • Bondi
    Anonym (E) skrev 2019-05-18 07:25:35 följande:

    Gör det!! Man lever bara en gång och rätt som det är har man blivit för gammal och förlorat sin chans att ligga med snygga män. När jag blir gammal och sitter på ålderdomshemmet kommer jag tacka mig själv för att jag levt fullt ut!

    Apropå bilen - vi har haft tur och har stora bilar, det har faktiskt funkat rätt bra i baksätet. Men visst, hade jag fått välja hade jag nog helst hållit mig till sängar.


    Precis så jag tänker...Jag ser faktiskt rätt bra ut och alltid snygga tjejer som flirtar med mig..hittills har jag alltid sagt nej men börjar undra om det är rätt egentligen.. rätt vad det är så är jag för gammal och mina "superkrafter" är borta...;)
  • Bondi
    Anonym (B) skrev 2019-05-18 11:38:07 följande:

    Har en älskare vid sidan om.


    Ok..som är i samma sits eller?
  • Bondi
    Anonym (83a) skrev 2019-05-18 14:04:25 följande:

    95% trogen skulle jag påstå.

    Skojflörtar lite på jobbet och har inget emot om en snygg kollega som jag har den jargongen med tex rör min rumpa när jag går förbi.

    Chattandet kanske är lite sexigt, typ vad vi skulle göra om vi var singlar, så länge som man är öppen med att det aldrig kommer hända.

    Bara sånt som ger lite bekräftelse, som faktiskt kan hetta upp förhållandet med killen.

    Kanske inte helt ok beteende, men helt monogama tror jag inte vi kan vara.


    Är beredd att hålla med dig....
  • Anonym (: ))
    Ocdkille skrev 2019-05-18 01:04:00 följande:

    Om man inte kan vara trogen då finns det bara två alternativ. Endera skaffa en partner som man har ett öppet förhållande med eller vara singel. För att vara otrogen mot en annan är att slösa på den personens tid och kärlek. Är jag ihop med någon och inte vill ha ett öppet förhållande då vill jag inte heller slösa kärlek och tid på någon som uppenbart inte älskar mig lika mycket. Då vill jag hellre att personen gör slut. Kan ni inte vara trogna lämna er partner så den kan hitta någon som verkligen älskar dom.


    Du vekar vara en väldigt fin kille. Har läst ett flertal poster från dig trots din korta medlemstid. Du verkar helt enkelt vara en väldigt fin person!
  • Virriga Vera
    Benderino skrev 2019-05-18 15:04:31 följande:
    Hur gamla var ni träffades? ????
    Jag var 21. Alltså, jag har aldrig varit med någon annan efter jag träffade min man, men innan dess så hade jag ett par längre förhållande.
Svar på tråden Kvinnor i förhållande..är ni 100% trogna?