Inlägg från: Anonym (Anna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anna)

    Krävande Svärföräldrar!

    Din man får prata med dom. 

  • Anonym (Anna)
    Anonym (Trött.....) skrev 2019-05-17 23:08:56 följande:
    Hur gör han det på ett bra sätt?! Förstår du min frustration? Att det blir för mycket..?
    Han får väl säga något om att det blir för ofta,  att ni inte hinner med. Och han kan förklara att er dotter är för liten för att lämnas bort över natten. Och att de  ska ringa i god tid innan de vill komma, helst dagen innan. 

    Jag förstår att det blir för mycket, och att det är irriterande att de inte säger till innan de kommer, så ni har möjlighet att tacka nej.
  • Anonym (Anna)
    Anonym (Trött.....) skrev 2019-05-18 22:37:05 följande:
    Exakt så är det! Dom verkar tro att det bara är dom.. men det som är jobbigt med det hela är att min sambo inte verkar ta det här på allvar! Han stör sig inte lika mycket som mig! Är det för att det är hans föräldrar tro?! Men svärföräldrarna verkar på riktigt tro att allt hela tiden ska handla om dom. Ska jag själv kontakta familjerådgivning och gå dit själv? Eller ska jag försöka få med sambon? Vet inte hur jag ska lägga upp det på bästa sätt! Iglar som du skrev är exakt beskrivet hur dom är!
    Jag tror också att det är lättare för  honom, det är ju hans föräldrar. Man är ju för det mesta mer bekväm med sin egen familj.

    Jag tycker du ska prata allvar med sambon. Få honom att förstå att du tycker  det är för mycket. Detta måste ni lösa tillsammans, sätta era gränser och sedan får han ta det med dom, eller om ni gör  det tillsammans. Men det ska inte ligga enbart på dig.
Svar på tråden Krävande Svärföräldrar!