Inlägg från: Anonym (Omöjligt...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Omöjligt...)

    Mina ögonbryn blev tvångsfärgade

    Anonym (ögonbryn) skrev 2019-05-19 16:31:49 följande:

    Jag antar att du beskriver en permanent färgning. Men det kan väl finnas andra färger? För det är ett faktum att ögonbrynen hade en annan färg efteråt, det var stor skillnad. Dessutom har det mesta gått bort på ena brynet och på det andra brynet sitter färgen kvar. Jag hoppas på att färgen kommer släppa snart på det också.

    Hur kunde jag inte märka det? Det var ju inte en sådan procedur som du beskriver med avtvättning, det hade jag naturligtvis märkt. men om det är något annat slags färg så kanske inte lika märkligt. Jag blundade och höll inte koll i någon spegel vad hon gjorde.

    Eftersom jag varit tydlig med att jag inte vill ha färg, både vid beställning och jag sa det direkt till personen som gjorde plockningen.

    Problemet som uppstod. Förutom att jag inte trivs i kolsvarta ögonbryn, så rann mina ögon och mina ögonlock har svullnat upp. Det har de inte gjort tidigare vid plockning.


    Har du provat att tvätta ansiktet? De kanske målat med en ögonbrynspenna, det är det enda som skulle kunnat ske utan att du märkte! All typ av färgning som inte går bort med en ansiktstvätt skulle du märkt. Så antingen är det inbillning eller så har du inte tvättat dig på ett tag....
Svar på tråden Mina ögonbryn blev tvångsfärgade