• Godisbuske

    Ensamma mammor- får ni mycket kommentarer?

    Har full respekt för ensamstående mammor som kämpar och pappor också för den delen. Och skulle aldrig tänka tanken att fråga varför det är som det är.

    Sedan såklart kan man höja lite på ögonbrynen när en del väljer sin partner, men ibland så tickar klockan och önskan högre än förståndet.

  • Godisbuske
    Anonym (W) skrev 2019-05-19 12:11:06 följande:
    Tackar!

    När jag träffar pappor som är ensamstående på heltid känner jag också respekt utifrån mina egna erfarenheter. Det skulle vara intressant att veta vilka kommentarer och frågor de får. Jag kan tänka mig att de får en massa ovälkomna råd från kvinnor som innerst inne tror att en man inte kan ta hand om sina barn.

    Jo, det här med partnerval är intressant. Jag har aldrig kunnat ha en partner bara för att slippa vara ensam. Jag har dessutom lärt mig av mitt gigantiska misstag och en ny partner måste vara bra för mitt barn, annars är det tack och hej.

    En del som verkar bli provocerade av att jag lever ensam beklagar sig över sin egen relation och utmålar sin partner som en idiot. Då kan jag tänka mig att mitt singelskap påminner dem om ett val som de kanske inte vågar göra.
    Det som jag tycker är tråkigt, är att ensamstående pappor eller är ensamma med barnen en stund, kommer ofta undan just för att han är en man. Med mycket kring barn. Medans kvinnor gärna dömer sina medsystrar om hon inte är näst bästa mamman på gatan. Bästa är ju hon själv.

    Sjäv har jag aldrig fått några kommentarer direkt av kvinnor om hur jag var/är med barnen, förutom lite skratt och medlidande om det inte gick smärtfritt i olika situationer. 
Svar på tråden Ensamma mammor- får ni mycket kommentarer?