• pyssel

    SD och sexualbrott

    Anonym (Runka balle!) skrev 2019-05-21 12:16:42 följande:

    Fast att enskilda individer beter sig som idioter har ju inget med ett partiprogram att göra. Jag röstade på SD för att jag tyckte att deras politik och manifest är väldigt bra, inte för att jag tycker om individerna i partiet. Jag röstar på det parti som jag tror har den bästa sammanlagda politiken för Sverige.

    Idioter finns inom alla partier och alla föreningar, måhända att SD har något fler än andra partier och organisationer, det kan jag hålla med om för jag är inte verklighetsfrånvänd. Men samtidigt är det ett ungt parti som växt rekordartat på nolltid, man får ta hänsyn till det.

    Tack för mig


    Den här individen och specifika idioten råkar PARTIET tycka är lämplig att stå kvar och kandidera. De här individerna är representanter för sitt parti och för dig. Det är där handlingen utifrån ditt partiprogram sker - Genom representanterna. T.ex de värden och värderingar de säger sig hålla högt, och sexualbrottslagstiftningen. Det trodde jag alla fattade.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (Cd) skrev 2019-05-21 18:21:22 följande:

    Nej fylla är ingen ursäkt men om den drabbade inte tycker att det är en stor grej så är det inget ofredande. Det är väldigt, väldigt många kvinnor och män som tafsar på varandra varje dag om du inte visste det. Dessutom när de är på fyllan med och detta kommer inte vara den sista heller. Det kommer för alltid finnas situationer som är ord mot ord.


    Det är ju nu, efter offrets rättning i ledet det inte "är en så stor grej". Sjukaste att spela in en video för att "bekräfta" detta.
    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (jag) skrev 2019-05-21 17:48:43 följande:

    En socialdemokrat dömdes för pedofili för ett tag sedan, och en moderat för skattefusk. Skitstövlar finns i alla partier.


    De kandiderar också?
    Alla hästar hemma
  • pyssel

    Har nu sett klippet i sin helhet. Fy fan alltså, ännu fler direkta paralleller till intern hantering i sekter och klaner av "olyckliga händelser" som redovisas som lösta och snarare privata angelägenheter och vänder fokus mot belackare som vill skada partiet, svikit förtroende etc.

    Scrollar ner och det blir VÄRRE. Kommenterarerna från anhängarna.. Intelligens är verkligen orättvist fördelat, med förödande konsekvenser.


    Alla hästar hemma
  • pyssel
    Anonym (anonym) skrev 2019-05-23 08:45:41 följande:

    Filmen såg ut som hur man tänker sig att förövare och offer sitter framför äldste bröder/klanhövding och gör avbön


    Precis, och det kryper i mig hur dumma i huvudet så mycket människor runt mig är. Bara att förtränga :/ ibland får uttrycket "tala till bönder på bönders vis" en större tyngdpunkt än vanligt på just "bönder".
    Alla hästar hemma
Svar på tråden SD och sexualbrott