Inlägg från: Anonym (Tacksam hjälp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tacksam hjälp)

    Kan inte ha sex pga kroppshår

    Hej.


    Jag är en tjej på 25 år som undviker att dejta och ha sex pga min kroppsbehåring. Jag har länge accepterat att jag troligtvis aldrig kommer ha sex eller ett långt förhållande och har faktiskt varit ok med detta. Fram tills idag då jag fick en fruktansvärd ångest då jag fyller 26 imorgon och inser att tiden börjar rinna iväg. Ska jag verkligen aldrig någonsin uppleva kärlek pga detta? Det gjorde så ont i mig.


    Ni tycker säkert att jag kanske är löjlig, men saken är den att jag har en ökad kroppsbehåring, av den såkallade manliga sorten. Benen kan jag leva med, armar likaså, men det som får mina tårar att rinna är mitt underliv, hår på rumpan och på brösten. Jag har så mycket hår i rumpan att om jag bara står rakt upp så går det hår ända från anus upp till hela skinkan. Svarta, grova hår. Runt brösten har jag inte ett eller två långa håstrå, utan minst 12 st på varje bröst.


    Jag har testat allt.


    Rakning: Går inte då det gör så ont när stubben växer i rumpan och runt brösten funkar det inte då det bara blir kvar svarta grova prickar.


    Vaxning: Funkar i rumpan, däremot växer det ut efter 1-2 veckor med röda finnar som brev på posten. Om jag nu ska vaxa måste det gå tid mellan där jag måste vara hårig. Hur ska jag förklara detta till min pojkvän?


    Laser: Har testat 2 varianter av laser, IPL och en annan, och hör och häpna, det funkar inte. Fick betalt 10 st behandlingar från landstinget och har betalat 10 st själv, 20 behandlingar senare kan jag konstatera att jag har lika mycket kvar som i början av behandlingen. Detta var 2 år sedan. 


    P-piller: De pillrena som potentiellt kuna hjälpa mig mot håren gjorde så jag tappade mer än halva håret på huvudet. Alla sorter jag testat har fått mig må psykiskt dåligt och jag skulle aldrig vilja testa detta igen. 


    Det jag egentligen behöver hjälp med är hur jag ska göra om jag går in i ett serist förhållande? Jag förstår att om killen vill vara med mig så kanske han då får acceptera detta, men vad ska jag göra med mig? Med mitt självförtroende? Hur ska jag någonsin kunna känna mig sexig och fin om jag konstant är hårig. Jag tycker jag är äcklig. Och det känns heller inte som jag borde starta ett förhållande med den inställningen. *


    Har ni några råd till mig? Råd kring hur jag ska kunna upprätthålla borttagningen av hår medans jag har en fast partner?


    Så tacksam för hjälp... 


     

Svar på tråden Kan inte ha sex pga kroppshår