Inlägg från: Anonym (Jake) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jake)

    Kan inte ha sex pga kroppshår

    Anonym (Förstår) skrev 2019-05-21 17:37:18 följande:

    Tycker så synd om dig. Har haft precis lika och hela mitt liv skämts över kroppsbehåring och min kropp. Har du kollat om du har någon hormonell sjukdom som påverkar kroppsbehåring typ PCO?

    Annars är det enorm skillnad mellan laser och laser. Vilken typ laserbehandling har du fått? IPL är inte laser och ger ingen effekt. Diodelaser och alexandritelaser är bäst på marknaden. (Obs måste

    kolla så det är riktiga maskiner och inga fuskmaskiner som används). Man behöver komma till någon som kan detta med laser och som kan bedöma vilken laser som kan ha effekt på dig. Jag kan säga efter 3 behandlingar med diodelaser hade jag så lite hår att jag klarade mig på att raka benen 1 gg per månad. Nu har jag bestämt för att köra några behandlingar till med alexandritelaser som fungerar mer effektivt mot håren jag har på brösten, magen och rumpan. Jag har mycket hår men de är tunna och såna hårstrån klarar inte dioden lika bra.

    Men som sagt du måste gå till en seriös salong. Har du träffat en hudläkare?


    Jag har full förståelse för din problematik och lider med dig. Fick kraftig hårväxt vid 20 årsåldern på axlar och rygg pga en tumör i hjärnan som en bieffekt av behandlingarna och bestående. Jag har precis som det beskrivs ovan testat olika laser kliniker med blandad framgång tills jag kom till rätt laserklinik. Jag har numera betydligt mindre hår på rygg och axlar och klarar mig länge på 1-2 behandlingar per år. Jag vet inte vart i landet du befinner dig men denna klinik finns i Göteborg. Min fru har aldrig brytt sig om detta men jag förstår precis hur du känner när det gäller självkänslan och framförallt trivas med sig själv. Lycka till.
Svar på tråden Kan inte ha sex pga kroppshår