• Deacon

    Dejt hör inte av sig men kanon när vi ses

    Jag är inne på Saras linje här. Hur mycket hör du av dig till honom eller ligger hela ansvaret på honom för att det ska bli något?

    Bra initiativ att du funderar på att föreslå att ni ska ses. Annars lär han ju tro att du inte är intresserad om han hela tiden måste vara den som föreslår saker.

  • Deacon
    Anonym (Förvirrad) skrev 2019-05-21 22:51:46 följande:

    Innan vi sågs dvs de 3 första dagarna skrev han myclet o feågade hur det var o så. Det är enbart på snapchat vi pratar nu o där skockar jag la enbart it allmänna bilder, dvs bilder som inte är personliga till honom. Ibland svarat han o ibland inte. Jag kanske borde börja skriva lite mer personligt till honom. Men han skickar ju typ aldrig till mig. När vi sågs första gången sa han att han försöker få till en träff fort då det annars händer att någon annan kommer före. Ibland får jag känslan av att han kanske tycler att han har min tillräckligt eller va man säger. Att han vet jag vill träffa han mer o så, a jag vet inte..


    Hur menar du att han ska förstå att "han har dig" när du främst verkar skriva med en neutral ton dvs inget personligt. För att få till en djupare relation måste båda våga öppna upp sig, vara personliga och inte bara prata om hur läget är eller "vädret"....

    Hade jag skrivit med någon som inte var särskilt personlig hade jag utgått ifrån att hon inte var intresserad av ngt djupare. Hade iofs själv lagt ut lite personliga beten också. Hade hon inte nappat på det och svarat på ett personligt ja då är hon nog inte så intresserad av mig eller av ngn anledning har svårt för att släppa in nya bekantskaper.
  • Deacon

    Förstår att du börjar bli lite skeptisk nefter atr ha läst det du skriver. Tycker att den som bokar av är den som får sy ihop ngt annat datum som kan fungera för båda. I mina ögon ger det ett ointresserat intryck att boka av en date och sedan vänta på att igen bli tillfrågad om en ny. Den som tackar nej ansvarar för att komma in i gamet igen.

Svar på tråden Dejt hör inte av sig men kanon när vi ses