Inlägg från: Anonym (Bubblar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bubblar)

    Äldre kvinnor och yngre män

    Anonym (27år) skrev 2019-05-23 03:51:30 följande:
    Hur vanligt är det att kvinnor är attraherade av män 10-20 år yngre än de själva? Och har ni själva någon erfarenhet av åldersöverskridande relationer? Personligen har jag under en längre period funnit äldre kvinnor både lättsammare och mer underhållande att umgås med jämfört med kvinnor i min egen ålder. De har perspektiv på livet och är inte rädda för att säga som det är. Gör inte en sådan stor sak av ickefrågor. I och med att jag närmar mig 30 börjar även kvinnorna i min ålder dock äntligen att bli lite mer avslappnade. Jag föredrar faktiskt mognad och erfarenhet före ung skönhet. I och med att jag jobbat inom skolan sedan jag var 19 har jag fått erfara både mammor och kollegor som verbalt och fnissigt uttryckt attraktion vilkett är både smickrande och upphetsande. Jämför man med de kvinnorna i min egen ålder så är de hästlängder före i ärlig kommunikation. :)
    Jag har haft flirtar med en kvinna som är 12 år äldre, och två st som är 10 år äldre. Ofta är äldre kvinnor mer avslappnade, och jag känner mig mer trygg med en äldre kvinna. 
  • Anonym (Bubblar)
    Anonym (27år) skrev 2019-05-23 08:43:12 följande:
    Hur gammal är du och har det varit mer än flörtande?
    Jag är 46. Var 32 när jag träffade den 12 år äldre kvinnan (henne var jag kär i), och 36 år när jag hade flirtar med de 10 år äldre kvinnorna. Blev bara hångel, och en av dom ville ligga vid ett senare tillfälle, sen fick hon kalla fötter.
  • Anonym (Bubblar)
    Anonym (Nja) skrev 2019-05-23 12:23:29 följande:

    Nja inte så många tror jag är intresserade av yngre 


    Tillräckligt många Flört
  • Anonym (Bubblar)
    Anonym (Bubblar) skrev 2019-05-23 06:55:52 följande:
    Jag har haft flirtar med en kvinna som är 12 år äldre, och två st som är 10 år äldre. Ofta är äldre kvinnor mer avslappnade, och jag känner mig mer trygg med en äldre kvinna. 
    Sen var det en 17 år äldre kvinna som var intresserad, hon gav sig verkligen inte. Men jag stretade emot Glad
  • Anonym (Bubblar)
    Anonym (Nja) skrev 2019-05-24 08:07:00 följande:

    Va nä nu skojar du du måste vara ett undantag. Varför pratar han inte håller du för hans mun?
    Han kan nog inte svenska, så de pratar Kärlekens Språk istället.
  • Anonym (Bubblar)
    http://www.filindeblogg.nu/?p=77467

    S
    tår bl.a. såhär: Varför skulle ålder vara begränsande?? Av vilken anledning skulle det vara genant och pinsamt att umgås med 20 års åldersskillnad? Du Åsa Beckman har kanske vänner i olika åldrar som du känner gemenskap med så varför skulle då sex och kroppskontakt vara ett no-no på grund av ålder.

    Åsa Beckman, jag har en väninna som är psykolog och hon säger att många män föredrar äldre kvinnor! Vad tycker du om det? Är det okej ? äldre kvinna ? ung man? Eller ska kvinnor skambeläggas då?
    Jag själv fick ett nytt liv när jag blev uppraggad av en 21 år yngre man! Kalla det löjligt om du vill ? men jag gick från grå, tråkig tant till värsta snygga bruttan, enligt mina vänner.

  • Anonym (Bubblar)

    Äldre kvinnor är mer avslappnade, man slipper pressen att skaffa barn också.
    Bara njuta Tungan uteDrömmerFlört

Svar på tråden Äldre kvinnor och yngre män