Inlägg från: Anonym (Ts) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ts)

    Varför är han oskuld? Varför vill han ligga med mig?

    Jag är en kvinna, fyller 40 till hösten med 2 barn (äldsta är 10 år). Är singel sedan ett år tillbaka och har varit lite på dejtingsidor och fick kontakt med en 21årig kille i en annan stad som läser på universitet första året. Har skrivit en del med honom och har lite frågor till er.

    Han är smart, jättesnygg (fint ansikte, vältränad! lång) och verkar social.

    1. Varför är han oskuld? Han sa att han haft en relation som 17åring med en jämnårig tjej i 3 mån men de umgicks nästan bara i grupp med kompisar och när han frågade om hon undvek att vara själv med honom så gjorde hon slut. Förstår inte hur inte alla bara kastar sig över denna killen.

    2. Varför vill han ha mig? Han säger att han gillar äldre och visst men vi kan ju inte ha en framtid. Jag tänkte först att han kanske bara vill ligga men han frågar mkt om vad jag vill ha ur ett förhållande, i framtiden etc.

    3. Jag vill jättegärna ligga med honom men ser inte hur en relation kan funka. Är det dumt av mig att göra det? Tänker för egen del alltså. Är redan lite småförälskad och det kanske blir värre då. Har lätt att bli kär. Men är väl dum om jag sätter mig i situationen att bli kär i en 21åring! Men samtidigt. Jag har haft 4 längre relationer och 2 kortare kk-grejer i livet. Och ingen av dem har ens varit i närheten av hans kropp.

    4. Vad förväntar han sig av mig? Jag har bara ansiktsbilder på siten men är inte alls vältränad. Är normalviktig och det syns på ansiktsbilderna att jag inte är tjock men jag har inte varit på ett gym på 10 år. Är mjuk och plufsig med celluliter och gäddhäng. Vet han ens vad det är? Har också fött barn för 4 år sen och är säkert riktigt slapp och stor därnere.

    5. Hur lång tid tar det att "komma i form" om jag börjar gymma 3 ggr/vecka och göra knipövningar?

    Vet att ingen kan svara vad han vill men era gissningar hjälper mig att förbereda mig mentalt.

  • Svar på tråden Varför är han oskuld? Varför vill han ligga med mig?
  • Anonym (Ts)

    Jag har gett honom alla chanser att vi ska bara ha lite kul typ, så det tycker jag han borde tagit fasta vid om det var det han ville. Jag har sagt att han är för ung att ha något mer än lite kul, ev kk med och varit hemlig med att jag fått lite mer intresse än så för honom. Han har sagt att han är okej med det eller att börja så och se hur det känns men att han tycker väldigt mkt om mig och att han nog inte nu är redo för nåt seriöst men kanske snart. Och frågat upp om vad jag tycker ska finnas i ett seriöst förhållande, vill jag gifta mig i framtiden etc. Att han tycker att det är viktigt men i framtiden. Liksom varför prata om detta om han bara vill ha sex. Eller är det någon avancerad strategi? Han frågar om mitt jobb och ger mig komplimanger för hur jag hanterat vissa situationer där, alltså för min personlighet. 

    Kanske han tror att han vill ha något mer men sen vill han det inte egentligen. 


    Men han vore ju drömpartnern för någon yngre tjej. Önskar att jag var yngre. Hade jag varit 30 (och ändå haft mina barn) så hade det känts helt okej att ha lite förhoppningar om detta men 40. Det är liksom åldern som skrämmer mig mest, åldersskillnaden. 

    Det jag som 40åring tror att jag skulle få ut av detta är förstås att ha sex med en supersnygg och het kille som samtidigt är intelligent och jag tycker verkligen om att prata med honom. Det är hans personlighet som jag håller på att falla för och det skrämmer mig. Har ju självklart varit attraherad av yngre killar innan men då har de alltid känts så omogna och enkelspåriga och det har tagit bort en hel del av attraktionen. Men den här killen. Alltså han är inte ens särskilt mogen för sin ålder, utan är nog en typisk 20åring så men han är insiktsfull, komplex, intelligent och riktigt intressant. Sen har jag inget emot oskulder, tycker det är gulligt och "lär gärna upp" en partner. 


    En till ganska stor komplikation är att hans pappa är ganska känd (vi har inte pratat så mkt om det men han har berättat lite om sin uppväxt och sin krångliga relation med sin pappa) och där tänker jag att det skulle bli ännu mer krångligt. Tänker dels att pappan bryr sig om publicitet och kanske skulle det verka konstigt om det skulle komma fram att den här killen har något med mig som är så mkt äldre, men är också rädd för att ses som en golddigger av värsta sort. För det är jag verkligen inte. 


    Nej jag förstår inte varför han pratar med mig, det är jättekonstigt. Ok jag ser väl relativt okej ut för min ålder men ändå. Han borde kunna få vilka tjejer som helst, verkligen. Oavsett om han skulle vara öppen med att han var oskuld eller inte. Det var han som skrev till mig först på dejtingsidan. Sen lade han till mig på fb och vi fortsatte skriva där. Jag loggade in på sidan nyligen för att se om han var kvar - för tänkte att kanske har han många han pratar med, men då hade han inte varit online där sen vi lade till varandra på fb. 


    Jag är egentligen inte särskilt utseendefixerad men det hade tärt på självkänslan att träffa killen och sedan skulle han bli besviken över mitt utseende i kroppen. Så det är nog egentligen bara min egen stundtals dåliga självkänsla som skiner igenom. 


    Hur ska jag tänka? 

  • Anonym (Ts)
    Anonym (Rödluvan) skrev 2019-05-26 18:15:40 följande:

    Har du kollat att han är "äkta"?

    Finns många låtsaspersoner där ute.....


    Han är vän med pappan på facebook och de står som far och son där, har samma efternamn. Och ingen tvekan att pappans konto är riktigt med tanke på vad som finns där. Så jag ser ingen anledning att tvivla. Pappan är inte heller en "cool" kändis utan mer en gammal rik person med mkt professionellt cred. Och de ser väl inte helt olika ut heller. 
    Anonym (Lila) skrev 2019-05-27 12:08:39 följande:

    Jag har skrivit det i flera trådar men det tål att upprepas!

    Det ända jag läser mellan dina rader är din osäkerhet kring dig själv. Du är rädd för att inte duga? Du tror inte på dig själv.

    Han ser det du skriver i en text. Då lyser inte din dåliga självkänsla igenom på samma vis som i verkligheten. Det är där din rädsla sitter. Du vågar inte mötas på riktigt för då är det antingen kört eller kört..

    Antingen kommer du att bli kär på riktigt (fast du redan är det) och då är du rädd att han ska bli besviken. Eller så är det kört. Du känner nej det går inte eller att han känner så och därför trampar ner din självkänsla ännu mer.

    Gång på gång skriver du mellan raderna att du inte förtjänar att vara lycklig. Är det så? Förtjänar inte dina barn en glad och trygg mamma? En som bekräftar dem och ser dem för att hon är glad och harmonisk och får sina behov tillfredsställda?

    Vad är din största skräck i detta? Är det hans ålder? Är det hans pappa? Är det vad andra ska tycka? Men det du och han tycker då? Räknas inte det?

    Var nu lite egoistisk och tänk på dina behov för en gångs skull. Lycka till! Ni förtjänar kärlek och lycka!


    Jag tror nog ärligt att min största skräck är dels att mina känslor ska bli starka och att han ska tycka att det är kul någon månad och sedan tröttna på mig för att 21åringar är ombytliga (mina fördomar) och att jag då ska känna mig mkt äldre än vad jag gör nu och hjärtekrossad. Har svårt att fastna för någon och vet med mig att jag kan bli väldigt kär och är inte så ombytlig själv, har väl lite separationsångest. Vill inte vara det gamla creepet som försöker flirta och inte fattat att han tröttnat. Och för att jag skulle se mig genom hans ögon på något sätt. Hans pappa oroar mig inte mer än att han skulle kunna tro att jag var ute efter hans pengar, för det är jag verkligen inte. Jag vet ju att det inte är så. Har bra lön och karriär och är inte så materialistisk av mig utan har det jag behöver. 

    Två andra saker som oroar mig är mina barn - för han kommer ju tycka att det är jobbigt att jag har barn tänker jag mig och jag vill inte att någon ska tänka på mina barn som ett problem även om de inte säger det till mig. Har alltid tänkt att om jag ska hitta en ny partner så ska det vara någon som har barn och vet hur det är eller som älskar barn och kan tycka om mina. De är ju fortfarande små. Vi har inte pratat mycket om mina barn. Han har någon gång frågat något om dem men inte verkar jätteintresserad. Dock verkar han verkligen vilja ha något seriöst med mig och har pratat om att han vill ha barn i framtiden så då borde han ju tänkt lite på hur det kunde bli... men då tänker jag "i framtiden" och att om 5 år kommer ju inte jag att kunna få fler barn. Äsch jag vet inte, Vet inte ens vad han menar med framtiden och hur långt fram det är. 


    Skäms lite inför min släkt också att fastna på en så ung och modellsnygg kille. Det blir så uppenbart att det är en fysisk attraktion jag går efter för dem tänker jag och tror de kommer tycka att jag är lite gumsjuk och creepy. Nu är det ju inte så ens utan det är ju hans personlighet jag attraheras mest av men det kommer ju inte synas. 


    Samtidigt, jag vet inte. När man läser om kändisars relationer så är det väl inte helt ovanligt med stor åldersskillnad. Kanske är det inte lika stor grej i de cirklarna. Tänker på Macron och hans fru liksom. 


    Men du har rätt också - jag märker ju hur jag lever upp som person av att prata med honom, blir glad och mår bra och det återspeglas ju i att barnen får en gladare mamma. Jag brukar vara en sådan som är lite petig med städning och så men märker att sen jag började prata med honom har jag blivit så mkt mer avslappnad och lugn.


    Tack för din gulliga och snälla text! Vi har pratat om att träffas till sommaren faktiskt och han kände nog på sig att jag var orolig för min kropp av något jag sade för han skrev att han skämdes lite för det men att han hade kollat upp mig på facebook och att han verkligen tyckte att jag var jättefin på alla sätt - utan och innan och att jag skulle ha det i åtanke. Jag har en öppen facebooksida och där har jag bland annat en baddräktsbild från en semester förra året. 

  • Anonym (Ts)

    Också lite fånigt men en annan skräck jag har är att vi ses och tycker om varandra och hamnar i säng och så är jag så stor därnere att han inte ens känner något :/ Jag har ju ändå fött barn och min ex-man var väldigt välutrustad och jag har inte gjort en knipövning i mitt liv i stort sett. Så känns som att det mkt väl kan hända och då skulle jag skämmas så mycket! 

Svar på tråden Varför är han oskuld? Varför vill han ligga med mig?