Inlägg från: Anonym (*) |Visa alla inlägg
  • Anonym (*)

    Alltså HUR kan man komma i mjukisbyxor till tentasalen?

    Anonym (Stör mig) skrev 2019-05-28 15:36:25 följande:

    Hur kan man med och komma i mjukisbyxor till tentasalen? Jag fattar inte det. Varför ska man ha ?slappa? kläder bara för att det råkar vara en tenta? Tentan idag började kl 8.30 och jag såg flera (unga) studenter bära mjukisbyxor på sig...alltså varför? Mjukisbyxor har man på sig hemma och ingen annanstans. Hur tänker folk?? Jag tycker det är ett hån mot de seriösa studenterna.


    De struntar nog i vad du tänker och tycker. Koncentrera dig på studierna istället, så kommer det att gå bra, ska du se.


  • Anonym (*)
    Anonym (Stör mig) skrev 2019-05-28 15:41:02 följande:
    Det stör mig eftersom på ett universitet ska man bära seriösa kläder, liksom arbetslivet. Det är ok om man går i gymnasiet och har mjukisbyxor där, men nu är det universitet/arbetslivet vi pratar om.
    Nej, det ska man inte. Man väljer själv vad man ska ha på sig i tentasalen. Det borde du veta om du läser på universitetet.
  • Anonym (*)
    Anonym (Stör mig) skrev 2019-05-28 15:50:31 följande:

    Som jag skrev har man mjukisbyxor hemma, allt annat ser slappt och oseriöst ut. Och uppenbarligen läser ju jag på universitetet eftersom jag såg det senast idag i tentasalen. Ni skulle väl aldrig ta på er mjukisbyxor och åka till jobbet med det? Det är knappt att jag tycker man handlar i mjukisbyxor. Och nej man kanske inte gör ett mindre bra jobb i mjukisbyxor men man framstår som slapp och oseriös.


    Men låt då andra framstå som slappa och oseriösa.

    Något som är mer allvarligt, är när andra börjar diktera hur man får vara klädd, då är man ute på hal is. Men du studerar kanske i Nordkorea?
  • Anonym (*)
    Anonym (Stör mig) skrev 2019-05-28 17:30:09 följande:
    Fast jeans och t-svårt är en seriös klädsel som inte signalerar slapphet enligt mig, så det är helt ok med jeans och t-shirt.
    Tror inte någon bryr sig om vad du tycker är lämpligt eller inte.

    Som sagt, studerar du i Nordkorea?
Svar på tråden Alltså HUR kan man komma i mjukisbyxor till tentasalen?