Inlägg från: ricemilker |Visa alla inlägg
  • ricemilker

    Sambo besviken och ointresserad

    Hej

    Idag fick vi reda på att vi ska få en liten flicka. Jag blev jätte glad och lättad över att höra och se att allt är bra med henne. Min sambo blev besviken för han ville ha en pojke..
    Han har även sagt att han inte bryr sig så mycket om graviditeten och att man ska inte ta ut något i förskott. Igår när jag frågade honom om han var spänd inför idag så sa han "Nej. Jag vill bara inte ha ett korkat barn"

    Jag älskar honom och det är han som har pratat om barn i alla år vi varit tillsammans så det kändes som det var dags nu.

    Är det någon som varit i liknande situation och vet hur jag ska tackla detta? Jag blir ledsen på hur han beter sig...

  • Svar på tråden Sambo besviken och ointresserad
  • ricemilker
    Anonym (H) skrev 2019-05-30 18:29:45 följande:

    Brukar vara kvinnor som bryter ihop om det inte blir en dotter. Men det finns kulturer också som anser det speciellt lyckat om första barnet är en pojke. Är han från en sådan kultur?

    Annats tycker jag det är märkligt att, när man planerar barn, att man inte försäkrar sig om att varken partnern eller en själv bryr sig om kön utan är glada vilket som.


    Nej vi är båda svenska så vi har ingen sådan kultur.
    Det är väl klart man har sina preferenser, jag hoppades på en flicka men hade blivit glad för en pojke med. Men jag hade inte räknat med att han skulle bli besviken då han inte sagt något innan. Jag hoppas att han ska vänja sig
Svar på tråden Sambo besviken och ointresserad