• sysop

    Extrem vårdnadstvist

    Tråkigt inte minst för barnen när samspelet mellan föräldrar inte fungerar, du behöver med stor sannolikhet prata med någon som har stor erfarenhet av den här typen av konflikt. Det finns några olika organisationer som fokuserar på barn och familj samt även vissa som har lite extra fokus på just pappor.

    Det är av stor vikt att vara väl förberedd inför MUF i tingsrätten.

    Vårdnadstvister har tyvärr en tendens att bli mycket smutsiga, där barnen kommer i skymundan.

  • sysop
    cleoeme skrev 2019-06-01 09:29:04 följande:
    Jag vet det. Ingen av oss har alla kort på bordet. Vi har ts kort på bordet och han skriver i affekt. Jag har dock ändå, oavsett min jobbtitel, svårt att tro på det han skriver. Hade det han skriver nu varit sant så hade barnet fått komma till honom. Men barnet är kvar hos mamman. Socialen kan undantagsvis göra felbedömningar såklart men det händer sällan.
    Var framgår det att det är ett beslut frön socialtjänst barn & ungdom som ligger till grund för det begränsade umgänget?

    Kunskapsbristen hos de som arbetar inom socialtjänsten har många gånger blivit uppmärksammad och det är inte en statshemlighet att det genom åren förekommit många allvarliga brister och fel även om det ofta finns en utbredd faktaresistans bland personer inom denna yrkeskategori vilket gör det svårt.
Svar på tråden Extrem vårdnadstvist