• Kjell2

    Extrem vårdnadstvist

    Prata med din advokat, har bättre koll på läget.

    Vårdnaden är en sak, hur har ni yrkat kring umgänge?

  • Kjell2
    murof skrev 2019-05-31 08:00:14 följande:

    2-3 timmar 3 gånger i veckan


    Varför inte boende och begränsat umgänge för mamman? Är hon olämplig som vårdnadshavare kanske hon inte bör ha boendet.
  • Kjell2
    murof skrev 2019-05-31 12:03:32 följande:

    läs om texten, det här är inte en normal kvinna, har aldrig själv stött på en som beter sig och resonerar som hon gör, har arbetat inom det sociala tidigare jag med.

    hon har ett barn sen tidigare där hon varit helt fruktansvärd tills den gräns att rätten la ett interemistiskt beslut att ge pappan vårdnaden ,han ansökte inte ens om den, och senare vid sista förhandlingen innan domstolen besultade dom att han ska fortsätta ha ensam vårdnad och det blev den slutliga domen. 

    jag försöker hela tiden få igång ett sammarbete , men kommer jag med ett förslag eller en ide om vadsomhelt så är hon tvärt om. från sparkonton, till försäkringar ,till leksaker osv osv osv . sjukt tråkigt. Hon har skrivit och sagt rätt ut att hon inte vill ha med mig i bilden överhuvud taget efter att hon fick höra att jag försäkrat honom . helt bisart. 

    Tyvär finns det dåliga människor och föräldar i sammhället oavsett kön, men tur nog utgör dom en minoritet skulle jag säga, tyvär är hon i den sitsen där barnen alltid kommer på sista plats och hon första, hon agerar utifrån känslor och inte logik .

    du får utgå från att texten är sann . finns alltid 2 sidor av en historia


    Ändå anser du att barnet ska bo hos henne och ha nästa all tid hos henne.
  • Kjell2
    murof skrev 2019-06-01 18:17:16 följande:

    måste klargöra att inför muf så kommer vikt läggas på att boende ska vara här . 

    Det är inget beslut från soc eller myndighet som begränsat mig ,utan det är hon som efter hon blev delgiven slutade svara helt, och hennes advokat hörde av sig till min för att säga att " XXX har medelat att jag har hotat henne på ett sätt som är att jämföra som mordhot och därav stoppat umgänget. 

    Men det har aldrig kommit ett hot, inte ens i grå zonen, har aldrig ens höjt rösten åt den här kvinnan ,otroligt nog . hon har inte skickat in någon typ av form som bevis för att det har skett, utan bara plumpt gjort såhär. 

    bvc säger att hon har sagt att jag ringt och hotat henne, trots att vi inte har någon som helst tele kontakt. 

    hon är en väldigt instabil person som sätter sig själ och sina egna känlsor i första rummet och barnen sen. därför har hon tappat vårdnaden om sitt första barn för ett par dagar sedan. förenklat sagt .

    har redan ramlat in lite "mammor har alltid rätt ryttar svar" i tråden. Är själv av den natur att jag nästan alltid blint trott att mammor alltid har rätt och är bäst, efter man växt upp men en mamma som var ensamstående. men tyvär är inte fallet så alltid.  utan här är situationen att en pappa som vill göra allt för att få vara med sitt barn, blir begränsat och helt avskuren på grundlösa anledningar . 

    oavsett hur man upplever tråden eller att något inte stämmer så utgå gärna från att det faktiskt stämmer och kom med råd därefter. Vad tror ni kan hända under MUF ?


    Mycket hänger på vad ni yrkar och kan acceptera.

    Tidigare skrev du ang umgänge

    "2-3 timmar 3 gånger i veckan"

    Hur har ni yrkat kring boende och umgänge?
Svar på tråden Extrem vårdnadstvist