• Biet

    Den enda utan barn och partner

    Att du saknar partner o barn när alla andra börjar att få det känns. Partner kan vara knepigare att finna men barn kan du som tjej lösa själv genom insemination. Antingen assisterad via någon klinik alt om du väljer att göra det privat via någon donator.

    Att göra det på klinik kan kräva att du köar ett tag så i det fallet skriv in dig i tid. För att finna en privat donator för heminsemination går snabbare. Jag har fungerat som en sådan och kan göra det igen.

    Det finns ju inget idag som är konstigt om du senare redan har ett barn när du möter din blivande partner.

    Kanske han också redan har barn då, det vet man ju inte.

    Vänta inte för länge med att skaffa barn om du vill ha då klockan går hela tiden.

    Hoppas att du hittar en lösning på din situation utifrån de svar du får på din tråd.

  • Biet
    Anonym (Ledsen) skrev 2019-08-13 11:09:53 följande:

    Jag är också "den enda" utan partner (barn med för den delen) i typ alla sammanhang.. Har drömt om ett förhållande eller bara någon som ser mig sen mitt enda förhållande tog slut i början av 20årsåldern. Jag är 28 år och kunde haft två barn, men har varit tvungen att avsluta graviditeterna för att motparten inte velat (eller redan gått vidare med någon annan). Ibland när det enda ens vänner och bekanta pratar om är sina partners eller barn eller familjer så vill jag bara gömma mig. Jag orkar inte ha det såhär, och den senaste aborten tog hårt på mig. Den krossade mig mycket, men jag kan inte göra någonting nu. Inget upplyftande inlägg, men jag lovar dig att det finns fler som upplever samma som du..en positiv sak är ju iaf att du i övrigt verkar ha ett liv du trivs med!


    Vågar du o vill du så skriv ett privat PM till mig så kan vi pratas vid separat. Tror det skulle kännas bättre. Skönt också att ha någon att vanda o vrida på alla pusselbitarna med.

    Du bestämmer.
Svar på tråden Den enda utan barn och partner