Inlägg från: Anonym (E) |Visa alla inlägg
  • Anonym (E)

    En fattig sjukpensionärs önskelista

    Känns det inte jobbigare att lägga på rejäla översummor på grejerna? Hade tyckt att det kändes roligare att beta av listan fortare än när saken är över 50% dyrare. Går på försörjningsstöd så har inte heller den bästa ekonomin :/ Vill så gärna ha ett par brusreducerande hörlurar.

  • Anonym (E)

    Det är rätt många som inte skulle lägga de summorna på saker som går att få billigare. Eltandborste och stavmixer finns billigare på t.ex Rusta, ÖB eller Clas O på rea. Kaffemaskiner får man i nyskick begagnat.

  • Anonym (E)
    Anonym (all I want) skrev 2019-06-24 17:21:31 följande:

    Tack. Ni har förstört alltihop för mig. Jag sitter på riktigt och gråter nu. Jag hade sett fram emot att få vara glad och se fram emot någonting roligt och fint i mitt fattiga, smärtfylda, tunga liv, saker som jag förmodligen aldrig ens kommer kunna lköpam men ni kom och gjorde ert bästa för att håna och trycka ner mig istället. 

    Jag skiter i alltihop. Tack.

    SoligSoligSolig


    Va? Folk har inte försökt trycka ner dig utan mest påtalat att det är orimligt att lägga på mer än 50 % på nypris på en sak när det finns billigare. Hade du skrivit listan utan priser så hade nog kommentarerna varit lite annorlunda. Även om du sagt att du "för över" till nästa så är vissa fantasipriser och det känns som att det borde kännas som mindre uppnåeligt. Jag har själv försörjningsstöd och vill ha vissa av dessa saker men kommer att få nöja mig med en vattenkokare för 79 samt andra billigare alternativ. Så jag vet hur det är att vilja ha något och önskar givetvis att du ska få det också men långt ifrån alla lägger dessa summor även fast de får bra grejer.
Svar på tråden En fattig sjukpensionärs önskelista