• Anonym (A2)

    Sociala koder

    Ts, du verkar vara besatt av att leta fel hos andra för att försvara dina egna.

    Låt folk vara i fred för guds skull!

  • Anonym (A2)

    Har du möjligen initialerna GH ts?
    Du låter precis som en GH jag är ytterst ytligt bekant med och inte på några villkor vill ha närmare.

  • Anonym (A2)
    Anonym (Jhb) skrev 2019-06-21 17:10:57 följande:

    Jag har som sagt svårt att förklara saker. Jag kan absolut blanda ihop saker, de gör väl alla någon gång. Vad jag har förstått så är det att problemet jag ville ha svar på är att det handlar om små grejer som tajming mimik och sådant som jag missar som är lättare för NT personer att förstå. Men det jag menar är ju att det finns NT personer som också har svårt för sociala koder och jag tror det är dem jag har träffat kanske, eller någon som faktiskt kan sociala koder men väljer att inte fatta och det är det jag menar med att jag tycker det blir fel då om dom medvetet ?inte förstår? att jag vill lära känna någon. Jag kan ju ha missat signaler men jag tycker ändå inte man ska visa så tydligt att man inte vill prata, det sättet dem gör det på blir så tydligt och framförallt elakt. Ja tjejer kan vara riktigt elaka!


    Elakt?
    Vad är det som är så elakt med att inte vara intresserad av att lära känna dig?
    Om man nu kanske tycker att du är jobbig och för "på"?

    Frågar igen, hur gammal är du?
  • Anonym (A2)
    Anonym (Jhb) skrev 2019-06-22 22:55:26 följande:

    Alltså jag blir nästan rädd för hur ni tänker. Vilka är ni här? Jag som trodde att familjeliv var en seriös sida och att människor skulle förstå. Ni ifrågasätter ju allting jag skriver och ber mig bara komma med dittan och dattan. Läser ni ens vad jag skriver?

    Jag upprepar ju bara allting för att ni ska förstå någon gång. Jag kan inte vara så otydlig. Om ni har frågor så ställ dem inte på ett ifrågasättande sätt, för jag ville ha hjälp, inte att någon skulle dumförklara mig eller liknande. Jag berättar detta på ett seriöst sätt och så känns det mer som ni tror detta är en trolltråd när jag enbart har sagt tusen gånger att jag bara vill veta orsakerna till varför det blivit som det blivit. Säg inte att de har med min diagnos att göra, deras beteende är fortfarande inte okej någonstans. Var de något fel jag gjorde? För enligt mig så var de mer fel på dem... tyvärr men de känns som de har en väldigt trist syn om de inte fattar att jag var precis som dem. Nu vill jag inte ens vara som dem. Dem är bara tråkiga och ytliga. Dem med diagnoser är mer ärliga och håller inte på med sådant trans som NT människor.

    Jag insåg bara väldigt sent att jag var mer mig själv när jag accepterade att jag är bekväm med min diagnos. Jag har ju ständigt kämpat med att förstå och anpassa mig efter olika fel som NT personer syftade på. De fanns nog inga fel jag gjorde, för hade de funnits det hade de kunnat säga det. Jag tror felet ligger mer hos dem. Dem är inte perfekta så varför ska de skylla på andra då när de själva är roten tlll problemet? De är ju de själva som skapade allting. De kan intre skylla på någon som inte ens fattar vad det hela handlar om, de är bara de som fattar vad nu detta sk felet var.


    Ok, allt är deras fel och du är perfekt. Bra så?

    Din ålder är och förblir hemlig antar jag.
  • Anonym (A2)
    Anonym (Jhb) skrev 2019-06-22 23:45:56 följande:

    Hur gamla är ni då? Om det nu är då viktigt.


    Jag är 55.

    Du är?
Svar på tråden Sociala koder