• Anonym (Ja)

    Gifta,familj, barn, villa, bra jobb - allt toppen förutom sexet. Dömt förhållande?

    Om man verkligen älskar varandra och vill vara tillsammans, så är min erfarenhet att det går att hitta tillbaka.
    Vi har varit tillsammans i snart 30 år och har fyra barn. Sexet har gått upp och ner under hela förhållandet, men vi har alltid hittat tillbaka igen. Efter första barnet hade vi inte sex på tre år, av olika orsaker. Vi hittade tillbaka från det också.
    Jag tror att det knyter sig för dig. För mig som läser låter det som att du vill få till det för din makes skull och att du innerst inne inte vill ha sex just nu.

  • Anonym (Ja)
    Life skrev 2019-06-18 19:12:19 följande:
    Jag har tagit upp ev swingersklubbar, eller att ta in en tredje part för att se om det kan hjälpa/ge mer input. Men jag tror jag egentligen ser det som ett sätt att komma undan sexet själv, inte som en lösning för att vi två ska hitta tillbaka till varandra. I grunden älskar vi varandra väldigt mycket, men detta tär på oss båda och jag känner hur "ställa upp sexet" blev betydligt sämre efter att vi försökte prata om det. Jag "erkände" att jag inte njuter av vårt sex och han tog det inte så toppenbra, även om han nog innerst inne ana att det var så det låg till.

    Vi står och stampar och jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra. Skulle vilja att min kropp blev i balans igen, att alla tankar och känslor gick åt samma håll...
    Swingerklubbar kommer nog definitivt inte att lösa era problem, känns mer som att dra på sig ännu mer problem. Parterapi, som någon föreslog, låter bättre! Och jag tycker inte att du ska fortsätta utsätta dig för att "ställa upp" på sex. Det kan bli många problem från det också. Vestibulit till exempel.
Svar på tråden Gifta,familj, barn, villa, bra jobb - allt toppen förutom sexet. Dömt förhållande?