Inlägg från: Anonym (Swing for fun) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Swing for fun)

    kvinna, hur ska en man vara i sängen?

    Närvarande, lyhörd med förmåga att vara smeksamt mjuk och kraftfullt bestämd beroende på situation och läge. Givetvis också följsam och lydig när jag känner för att ta kommandot.

  • Anonym (Swing for fun)
    Anonym (Signatur) skrev 2019-06-24 11:02:27 följande:

    Det viktigaste för mig är att känna mig sedd och att han upphetsas av mig. Men också att han fokuserar på hela min kropp och inte bara tuttar, rumpa och kön.


    ligger mycket i detta. känner en man som är kort, mullig och inte snygg på något sätt men som har en fantastisk förmåga att locka till sig kvinnor. Frågade lite på skoj hur han bar sig åt och fick svaret att det var enkelt och något han fått lära sig då han i stort sätt i hela sitt liv jobbat på hotel och i restauranger och på så sätt är en mästare på det som kallas smalltalk och där han gärna talar om något smycke eller annat som visar att han har sett den person han talar med.
  • Anonym (Swing for fun)
    t1000 skrev 2019-06-24 11:47:44 följande:

    Dom kanske gillade uppskattningen. Men det stannade förmodligen vid small talk ? Eller så låg kvinnorna utseende mässigt på samma nivå?


    Det slutade absolut inte med smalltalk, Tycke ock smak är väldigt individuellt men jag har sett honom vid ett flertal tillfällen fått med sig i mitt tycke väldigt attraktiva kvinnor upp på hotellrummet när vi gjort gemensamma jobbrelaterade resor.
  • Anonym (Swing for fun)
    Anonym (DonJ) skrev 2019-06-28 04:31:13 följande:

    Lyhördhet? Låter fantastiskt , har på äldre dar träffat några kvinnor. Några av dessa har jag även haft en stund i sängen med.

    Brukar börja med att fråga om dom har någon speciell önskan. Då helt plötsligt är dom är dom som en blyg femåring.

    Är den bara det att dom som mogna kvinnor inte pratar om sex . Svårt vara till lags om man inte får ett bra svar.


    Lyhördhet handlar i stor utsträckning om att inte prata sönder spänningen före och under. Det vill säga att kunna tolka små subtila signaler och kroppsspråk och att leda varandra rätt utan att det blir en disskusionsklubb av det hela.
Svar på tråden kvinna, hur ska en man vara i sängen?