Inlägg från: Anonym (Uttjatat) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Uttjatat)

    Manliga oskulder

    Ocdkille skrev 2019-06-30 11:37:22 följande:

    Skrev inte att jag vet hur det är att skjuta sina egna barn. Skrev att hon skulle tänka sig ångesten om någon tvingade henne att göra det. Antar att barnen är dom viktigaste i hennes liv. Även om jag inte har barn så har även jag viktiga personer  mitt liv.


    Förresten så har jag väldigt mycket erfarenhet av ångest, psykisk ohälsa, tvång, diagnoser etc på väldigt nära håll.
  • Anonym (Uttjatat)
    Anonym (Biologi) skrev 2019-06-30 17:33:52 följande:

    Vad är det som är så provocerande med att en man gör sig till ett offer? Kvinnor gör sig till offer i otaliga trådar men de får vara ifred för det mesta.

    Myten om kvinnan som offret och mannen som förövaren lever och frodas här på forumet.


    En person som ser sig själv som ett offer - oavsett kön - har otroligt dålig självkänsla och det är otroligt avtändande och osexigt
  • Anonym (Uttjatat)
    Överste Senap skrev 2019-06-30 22:32:45 följande:

    Kvinnor förväntas ha samma.


    Precis
  • Anonym (Uttjatat)
    Anonym (Biologi) skrev 2019-06-30 22:52:34 följande:

    nej.

    Skulle män ha kravet på kvinnor att de skall ha bra självförtroende och ha humor skulle det inte bli många kvinnor kvar att välja på.  


    Du är ju extremt bitter. De flesta kvinnor och män jag känner har ett normalt självförtroende och humor.
  • Anonym (Uttjatat)
    Ocdkille skrev 2019-07-02 14:02:00 följande:

    Det är just det jag stör mig på när det gäller dig och andra. Ni kallar manliga oskulder för udda, konstiga, creepy osv. För min del skiter jag i det ingen vet att jag är oerfaren och ingen tror att jag är det och eftersom jag är för gammal för att försöka så kommer ingen veta det. Men jag tänker på dom yngre. En stor del till att jag inte ens försökte få ihop det efter 20 var för att det var så stigmatiserat att vara man och oerfaren efter 20. Helst ska man fixat det i högstadiet och hade man inte gjort det då så var det pinsamt men fortfarande ok upp till man var 20 sen ses det bara som mer och mer patetiskt. I tv program fick man höra det i tidningar stod det. Kvinnor sa det. Klart man inte ens försöker då vem vill bli utmålad som freak. Läste om en man som hade lyckats med allt han hade tagit sig för förutom att han var oskuld. Han hade gått på en internatskola bara för pojkar och hade därför inte haft tillfälle sedan när han började arbeta då var han så gammal att det var svårare och därför blev det inte av. Nu var han vd på ett stort företag och var framgångsrik men hade den hemligheten. Det är stigmatiseringen av manliga oskulder jag stör mig på. Bara för att man inte har haft sex gör en inte till freak eller konstig det kan finnas massor av skäl till det. Som dom exempel som jag tog upp. Signaturen Ångermanlänning tex blir inte hjälpt av att det finns kvinnor på nätet dom vill lika lite flytta till Norrland som dom kvinnor som flyttat därifrån. Och signaturen argvitman som blev mobbad har såklart tagit skada av det.  Han har såklart svårt att ta kontakt efter det.                                                                                                                                                     Sen tvivlar jag på att du har erfarenhet av ocd i din närhet eftersom du verkar veta så lite om det och tycker att man är konstig och misfit bara för att har ocd. Alternativt ogillar du av någon anledning den som står dig nära och som har problem.  Hursomhelst så har jag inga problem med att du och andra inte tänder på män om dom inte är kaxiga självsäkra och haft en massa sex. En del gillar den typen. Det jag däremot inte gillar är er attityd att folk med diagnoser eller oerfarna skulle vara kufar. Det är sån attityd som gjort att jag inte ens försökt för jag vet att det finns empatiska kvinnor därute som kan se bortom alla dom sakerna och se att jag är en bra människa. Men risken att stöta på någon med åsikter som du mfl har är för stor. Jag tycker att det är nog pinsamt redan som det är att någon irl skulle säga att jag är konstig creepy m.m skulle knappas få mig att må bättre.  För min del är det försent men jag tänker på alla unga killar som inte törs försöka eftersom dom matas med att dom är freaks.                                                                                                                                                                                                        


    Och där togs offerkoftan på igen ja
  • Anonym (Uttjatat)
    Anonym (Fokus) skrev 2019-07-03 13:59:43 följande:

    Och jo, det är sant.

    Vilken dåre som helst kan ha haft sex. 

    Det är viktigare än hur man är som person.

    Har du knullat så har du lyckats.


    Du innehar iaf forumets absolut största offerkoftan. Du blir troligtvis avvisad för att du har noll självkänsla och ser dig dom ett offer, inte för att du ör oerfaren
  • Anonym (Uttjatat)
    Anonym (111) skrev 2019-07-03 16:32:25 följande:

    +1

    Jag ser absolut noll problem med att en kille skulle vara oskuld om jag gillar killen. Men på den här tråden låter det helt ärligt som att TS fortfarande är/var oskuld av en anledning.


    Ja det är garanterat inte oskulden/att han är oerfaren som är problemet :)
  • Anonym (Uttjatat)
    Anonym (Fokus) skrev 2019-07-03 16:44:01 följande:

    Ska väl inte klaga egentligen.

    Kunde vara värre.

    Kunde vara oskuld.

    Nu är jag ju en i gänget. 

    En riktig MAN. Godkänd 


    Det verkar ju inte ha hjälpt dig ett dugg. Du är inte oskuld men väldigt oerfaren och verkar ha tidernas mest gnälliga personlighet. Det är snarare det som är problemet - ens inställning och personlighet
  • Anonym (Uttjatat)
    Kikuchiyo skrev 2019-07-07 02:27:47 följande:

    Jag kan säga att jag var själv oskuld till jag var 32 år. Är 34 år nu. Var jag bra på sex första gången. Nej det var jag inte men jag hade turen att få träffa den kvinnan ett bra tag efter det och hon lärde upp mig och nu skulle jag säga att jag är rätt bra på sex. Hon visste inte att jag var oskuld första gången. Jag berättade för henne senare och hon hade anat det vid vår första träff. För henne var det inga problem att jag var oskuld. Hon var betydligt mer erfaren än mig men sa till mig att jag var betydligt bättre på sex än flera som hon träffat som dessutom var mer erfarna än mig.

    Och för er som undrar så är jag inte socialt obegåvad,ful eller korkad. Har bara inte så många vänner och bland kvinnor så har jag alltid varit mannen man kan vara kompis med men ingen som man ser som en sexuell person.

    Ni kvinnor som tycker att en manlig oskuld är konstig. Tänk såhär. Ni har möjlighet att forma honom till en bra älskare.

    Skulle jag se en kvinna som oskuld som konstig. Absolut inte. Tänk att få det förtroendet att få ta oskulden. Då är man verkligen utvald. Oavsett om hon är oskuld eller inte så ser jag det som en ära att få ge njutning till en kvinna.

    Flera gifta kvinnor som jag lärt känna som vänner via jobb och sånt de senaste åren har blivit rent paffa över att en så trevlig man som jag som ser så bra ut kan vara singel. Dom har trott att jag varit mycket populär hos kvinnor. Vissa har t.o.m  sagt att hade dom inte varit gifta så hade jag kunnat intressera dom.

    Vi vill alla ha sex och närhet men alla har inte den lyxen att kunna välja och vraka och idag är det kvinnorna som styr vilket gör att många av oss män förblir ensamma och i många fall även oskulder.


    Fast det är det som är grejen. Jag vill inte forma/lära upp en vuxen person. Jag förväntar mig erfarenhet då. Ser det absolut inte som en ära eller något positivt.
  • Anonym (Uttjatat)
    Sprallig skrev 2019-07-06 23:04:53 följande:

    Anses det vara stor skillnad på att vara oskuld och ha haft sex en gång verkligen? Jag förstår om det är skillnad på en oskuld och en väldigt erfaren man.

    Men jag som 30+ kille som haft sex EN gång i mitt liv och det var tio år sedan. Jag är ju knappast bättre än någon kille som är oskuld bara för jag haft sex en gång.


    Det är samma sak, 0 eller 1 gång är oerfaret. För mig ointressant båda delarna
Svar på tråden Manliga oskulder