Inlägg från: Konservativ |Visa alla inlägg
  • Konservativ
    Anonym (Nääää) skrev 2019-06-30 13:46:33 följande:

    Antingen bjuder man alla eller så skiter man i de å bara budet typ hälften. Detta känns som mobing. Hade ja fått veta vetta både som kompisars förälder å som förälder till dessa två barn hade jag blivit arg. Vad lär dy ditt barn av detta? Inte allas lika värde i alla fall.


    Allas lika värde är enbart en klyscha som används för att trycka ner andra eller för att få folk att vara generösa med andras pengar. 
  • Konservativ
    Anonym (Alicia) skrev 2019-06-30 17:57:46 följande:

    När min dotter var 8 år så blev hon bjuden på tjejklassen till en tjej i klassen. Av någon anledning fick jag reda på att hon hade bjudit alla tjejer bortsett en. Jag trodde det var ett misstag så jag ringde upp men det var inget misstag. Hennes dotter ville inte bjuda den här tjejen. Den tjejen var inte speciellt stökig men hon ville bara inte bjuda henne. Jag tackade nej till kalaset för jag tycker inte sånt beteende är ok och mailade de andra föräldrarna. Det slutade med att endast 2 av 12 bjudna kom.

    Hoppas det finns någon vettig förälder i dagisgrupper som se till att inga kommer. Det här är mobbning och det är inte ok.


    Du fixade så att färre kom till hennes kalas. Det är du som är mobbare.
  • Konservativ
    Anonym (Alicia) skrev 2019-07-01 21:35:56 följande:
    Ja, jag förklarade för de andra föräldrarna men de tog beslutet själva. Skönt att de flesta föräldrarna var vettiga och tyckte inte det var ok. Dessutom var den här tjejen känd för att vars lite elak och jag förstår varifrån hon fick det. Jag hoppas att hon lärde sig en läxa och förhoppningsvis inte blir som sin mor när hon blir vuxen.
    Med andra ord fick hon vad hon förtjänade? Det finns inte ord för vad jag anser om såna som dig. Eller jo det finns det men skriver jag dem blir jag permanent avstängd.
Svar på tråden Måste jag bjuda alla barn?