Inlägg från: Anonym (Camilla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Camilla)

    Hittade dolda bilder på hennes mobil.

    För det första skulle du gett fan i att snoka. Det är hennes. Punkt. Hon behöver inte förklara något. Kvalificerad gissning så sexchattar hon med en eller flera på kik eller liknande. Hon hade kanske tänkt att skicka någon till dig.

  • Anonym (Camilla)
    Kverulant67 skrev 2019-07-05 22:32:40 följande:

    Och vad spelar det för roll om hon skickat till honom då andra män fått bilderna???

    Det finns ingen frisk man som vill ta i tång med en sådan kvinna!


    Spelar ingen roll om han fått bilder eller inte. Hon kanske intentionen att även skicka till honom. Svar på din andra kommentar - då finns det ytterst få friska män på FL. Här dreglas det vilt över sådana bilder. Överdrivet populära helt enkelt.

    Å andra sidan?? Vad gör hon som är så mycket hemskare än när män skickar dick picks eller seminakna bilder så man måste ta i henne med tång?
  • Anonym (Camilla)
    Anonym (Man 48) skrev 2019-07-05 23:56:16 följande:

    Och sexchatta inte är okej i deras förhållande?

    Inte förklara något ?

    Det är tydligen helt okej för dig om din kille sexchattar och skickar nästan naken bilder till andra tjejer ? ....utan din vetskap ....då ..,

    Gulligt sambo par i så fall ...


    Du väljer att missförstå. Ingen ska snoka i telefonen. Hon borde kunna ge en förklaring till bilderna. Sannolikt sexchattar hon. Lägger ingen värdering i det. Det är en diskussion de får ta. Min egen åsikt är inte efterfrågad. Så vänligen bestäm inte vad jag tycker. Min jämförelse till Kverulanten var om det är någon skillnad på om det är män eller kvinnor som skickar. Inte vem som anses friska eller ska hanteras med tång. Döms de olika?
  • Anonym (Camilla)
    Anonym (man) skrev 2019-07-06 03:15:43 följande:

    Nejdå, Camilla är välkänd på FL för sin totala brist på moral vad gäller relationer.


    För TS del så hoppas jag att han får veta hur det ligger till. Det KAN vara högst oskyldigt. Troligen inte.

    Har du en öppen relation eller är singel är det upp till dig hur många sexuella relationer du har. Jag väljer att ha en relation.

    Vad mannen jag träffar berättar för frun har jag ingen aning om men jag kan fråga.

    Varför skulle jag vara välkänd? Lika känd som du?
  • Anonym (Camilla)
    molly50 skrev 2019-07-06 12:16:27 följande:

    Fast nu har han ju inte snokat utan råkade se bilderna av en slump.

    Det är en viss skillnad.


    Ja så var det ju! Du har rätt. Inte bara viss utan stor skillnad att ramla in av slump eller att snoka. My bad!
  • Anonym (Camilla)
    Lione81 skrev 2019-07-10 12:54:43 följande:

    Om du och din sambo delar Spotify eller att filerar efter en särskild film och lyssna på. Så hittar du bilder på din sambo utan förvarning nakna/sexig position. Ni har din sambos telefon i bilen han är inne och handlar två drycker. Helt plötsligt ser du en serie med heta bilder.

    Du får inge bilder skickade till dig. Du hade helt enkelt låtit bli och konfrontera honom och typ vänt blad?!?!


    Den situation du beskriver är det inget konstigt med alls med. Det jag vänder mig emot är att aktivt leta igenom och klicka in sig på bilder och sedan välja dolda mappen. Det ska man låta bli. Men klart han ska fråga om bilderna när de poppade upp. Få en förklaring till varför de ens finns när de väl är upptäckta. Tror stenhårt på att hon delar när hon sexchattar. Det behöver han få veta.
  • Anonym (Camilla)
    molly50 skrev 2019-07-10 17:55:11 följande:

    Precis. Så är det ju.


    Det är snokandet UTAN anledning jag vänder mig emot. Inget annat. Har inga som helst problem att någon byter spellista på Spotify eller så men skulle bli arg om någon med flit klickar in sig i dold mapp. Det finns ju annat än nakenhet man vill ha privat. Ska ha rätt att ha det också. Förstår era tankar med bevissamlandet. Tragiskt egentligen. Sagt det tidigare, TS?s tjej har nått fuffens för sig. För din och mans info - min existens är känd men inte min identitet. Tänk också på att det finns fler med samma namn... inte alltid skyldig.
Svar på tråden Hittade dolda bilder på hennes mobil.