Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    Han slog mig inatt vad ska jag göra?

    Har du möjlighet att läsa det du skrivit objektivt. Låtsats att det är nån annan som skrivit? Vad skulle du gett för råd då?

    Låt oss ta bort denna natt ur ekvationen, då du själv (än så länge) anser att han inte är någon misshandlade.

    En man som dricker och blir nonchalant och respektlös, är det verkligen någon du vill leva med. Är det någon som skulle bli en bra pappa? Vad händer när han kommer hem och väcker barnet som börjar skrika okontrollerat och han blir irriterad? Vad händer när han är full kl 6 och du måste lämna barnet med honom för att du ska jobba?

    Hur länge kommer hans kropp att orka? På ett eller annat sätt är risken stor att du kommer att bli ensam med barnet.

    Människan drar sig ofta till samma typ av människor som ens föräldrar är/var. Till samma typ av förhållanden.

    Jag förstår att du älskar honom, vill ta honom i försvar och ursäkta honom, ge honom chans på chans. Men han behöver vakna upp och verkligen ändra sitt beteende.

    Lämna honom är mitt råd. Kanske inte för alltid, utan en paus så att han får sig en tankeställare. Vad är viktigast. Du eller spriten? Är han inte villig att ställa den på hyllan trots att du ställer ultimatum, så kommer hans beteende aldrig att ändras, och det finns inget annat för dig att göra än att acceptera detta.

    Kontakta hans arbetsgivare och berätta om hans alkoholproblem. Dom är skyldig att hjälpa honom med detta. Om det inte redan går ut över arbetet, så är det nog bara en tidsfråga.

Svar på tråden Han slog mig inatt vad ska jag göra?