• Anonym (Pelle)

    Boförälder

    Har gemensam vårdnad. Bäbisen är skriven hos mig då vi alla tre bodde ihop första månaderna. Exet har nu flyttat till annan ort och annat län. 4 mil från mig. Hon bor där nu med vår bäbis och är ff mammaledig. Jag jobbar. OM jag skulle flytta i samma kommun,vad händer då med att bäbis är skriven hos mig? Flyttar bäbis oxå med mig då hen är skriven hos mig? Jag jobbar i samma kommun och vill självklart ha nära till dagis,skola och lekkamrater i framtiden. Mamman och jag har ingen tvist....än. Har bäbis själv ibland och mamman kommer ibland till mig så jag kan träffa bäbis.

  • Svar på tråden Boförälder
  • Anonym (Pelle)

    Bäbis är folkbokförd hos mig men bor hos mamman och hennes föräldrar (!!)

    Ok då måste alltså exet godkänna att bäbis är folkbokförd hos mig om jag flyttar?

    OM hon inte gör det så antar jag mamman alltid får rätt?

  • Anonym (Pelle)

    Bäbis är 3,5 månader gammal och jag tänker att är han skriven hos mig så blir det en jäkla fördel med dagis och skola senare i livet. Där bäbis är skriven ska oxå dagis och skola vara. Så tänker jag.

  • Anonym (Pelle)

    Jag förstår. Bäbis tillbringar ju 95% av tiden med mamman. Det enda jag skulle kunna göra för att få mer tid med bäbis är ju att ta pappadagar. Bäbis flaskmatas så jag kan absolut ha hen lika mycket som mamman.

    Är inte alls främmande att låta mamman bli boförälder även på pappret om det skulle behövas.

    En annan sak är att jag vill INTE bäbis ska bo hos hennes föräldrar men där vet jag att jag inte har nåt att säga till om. Mamman får givetvis bo vart hon vill så länge jag och bäbis kan umgås.

Svar på tråden Boförälder