Inlägg från: Anonym (för de med dålig fantasi ja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (för de med dålig fantasi ja)

    Alltid samma turordning vid smek, tjejer?

    Sex är väldigt förutsägbart. Därför jag alltid lessnar på det med samma efter ett tag. Tycker man kan överraska med omvänt ibland också, brukar funka bra förutsatt att man haft lite stämning innan. Samma samma blir så sjukt tjatigt..gääääsp!

  • Anonym (för de med dålig fantasi ja)
    Anonym (Carro 42 år) skrev 2019-07-08 23:02:01 följande:

    Tyvärr är min erfarenhet att männen bara har bröst och rumpa som referens till erogena zoner, det är liksom allt dom kan.. En slibbig tungkyss och sen bara blättan ner på brösten och klämma... *suck*

    Större delen av ansiktet är en erogen zon, mina öron, armar och lår. Nafsa i örsnibbarna, kyss mina kropp, kyss min mun och utforska den, kyss min hals. Stryk med mjuka händer över hela min hud på kroppen. Var sofistikerad, lite fin i kanten.

    Männen missar de subtila erogena zonerna och blir tråkiga.

    Visst, är jag redan kåt så kan ett tag om rumpa funka fint men om vi startar från noll krävs det att mannen hittar hela min kropp och kan anatomin och de subtila zonerna.

    Det är nog inte tjejerna som är stereotypa utan killar som inte tar det vidare. Två tuttkläm och så har han glömt bort vad han håller på med.. Typ..


    Tyvärr är män sällan sensuella vilket krävs för att bli bra älskare. Fantasi är en annan egenskap och experimentlusta. Det är där det faller och varför kvinnor lessnar tror jag bestämt.
Svar på tråden Alltid samma turordning vid smek, tjejer?