• Anonym (l2)

    Frun tyckte att jag var för snygg

    Anonym (TS) skrev 2019-07-09 14:44:22 följande:
    Det är i så fall en idiotisk lögn eftersom att den inte smickrar mig utan bara (ur min synvinkel) dumförklarar honom. Men visst, han kanske tror annorlunda.

    Och kan en kvinna verkligen se att man är intresserad av hennes man (trots att man inte är det) när hon träffar en för första gången och pratar med en i fem minuter? Vi pratade om en fest de skulle på till helgen och om våra barn. Alla var mycket trevliga och artiga.
    Du vet ju inte hur länge hon sett er, hon kan ju ha iakttagit er en stund innan ni såg henne. Dessutom vet du inte vad hennes man berättat för henne. Han har kanske sagt att du är efterhängsen. Du vet ingenting utom det han sade, så varför älta? Han ser inte på er vänskap på samma sätt som du gör, naturligtvis är hans äktenskap viktigare än en fd kollega.
  • Anonym (l2)
    Anonym (TS) skrev 2019-07-09 14:47:47 följande:
    Fast du har inte varit den här frun. Eftersom att jag inte har känslor för honom. Och eftersom att jag inte försökt förföra honom. Jag är fullkomligt ointresserad av drama och det stör mig att jag ska behöva lida pga deras tillitsproblem.

    Däremot har han kommit i nytt ljus för mig och jag tror att jag börjar tappa intresset av att ha kvar honom som vän.
    Hur menar du att hans fru ska veta vad du tycker och tänker? Han har ju inte ens presenterat er för varandra?

    Håll dig till lediga män i fortsättningen, så rubbas inte din tillvaro.

  • Anonym (l2)
    Anonym (TS) skrev 2019-07-08 22:55:15 följande:

    Det är klart att jag förstår att han prioriterar hans fru framför mig, men det är ju inte som att jag ber honom välja mellan oss två.

    Tror att jag någonstans bara trodde att han skulle försvara vår vänskap mer än ingenting. Att konversationen hemma inte skulle vara "hon är för snygg" "jaha, men då slutar jag träffa henne". Som det låter som att det var på honom. Hade det varit jag när jag var i min senaste relation, och min partner velat förbjuda mig att träffa någon hade jag blivit fly förbannad bara över själva faktumet att han inte litade på mig och att han försökte kontrollera mig. Men det kanske är annorlunda för män?
    Eller också kanske jag inte betydde så mycket för honom som jag trodde. Oavsett känns det tråkigt.


    För det första så betyder du nog inte så mycket för honom, sedan så känner ju hans fru honom bättre än du gör. Han har kanske varit otrogen innan? Du vet ju inget om deras liv och varför det blev som det blev. Hon kanske inte visste om dig, hon kanske har varit med om detta förr?
  • Anonym (l2)
    Anonym (TS) skrev 2019-07-09 15:33:35 följande:
    Jag tappar intresset för att han säger att hans fru tycker att jag är för snygg och att han inte kan bemöta det. Jag tappar intresset för att han vill fortsätta träffas i smyg och jag inte vill ha drama.

    Är det bara jag som tycker att det är HAN som beter sig mystiskt här? Och inte jag? Att det är han som är feg och vill smyga? Jag trodde att vi var vänner men det börjar kännas allt mer uppenbart att han har något annat intresse också. DET gör att jag tappar intresset. Fy fan för alla män man varit vän med där det till slut kommit fram att de bara ville ligga/var kära.

    Ursäkta ev OT.
    Jag håller med om att han uppträder mystiskt.

    Men du borde också förstå, att det inte är så enkelt som du vill tro, att en singelkvinna umgås så mycket med en gift man. Du verkar vara förvånad över att det är slut, du har ingen förståelse hur det ser ut från hans fru sida. Och som sagt, du vet ju inget om dom, bara det han berättat. Så att hon vet att du finns är ju inte samma sak som att hon vet att ni träffas så ofta och har så djupa samtal.
Svar på tråden Frun tyckte att jag var för snygg