Inlägg från: Anonym (Fröken Lind) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fröken Lind)

    Frun tyckte att jag var för snygg

    Anonym (TS) skrev 2019-07-08 23:06:13 följande:
    Jag har faktiskt föreslagit några gånger att vi skulle ses med barnen, båda familjerna, men det har runnit ut i sanden. De kan inte vara ute samtidigt på kvällarna och hon jobbar (vanligtvis) på annan ort än oss, varför luncher inte heller är så smidigt. Men visst, han har inte heller tagit några sådana initiativ.

    Här ts tror jag du har grundbulten i det hela. Han har nog uppfattat er relation ett annat sätt en du. Som någon skrev ovan, han har inte velat att "era världar" skall mötas. Han ville ha "dig för sig själv", faktiskt som en otrohetsrelation utan sex. Att ni aldrig skulle kunna få ihop det rent praktiskt är bara nonsens, hade han velat så hade det funkat. Och du vet ju egentligen inte alls vad han har sagt till sin fru om er relation där hemma innan ni träffades av en slump allihopa. Visste hon ex att ni umgicks så mycket på tu man hand? Han hade kanske beskrivit det som om att ni var ett gäng som gick på krogen etc. Du vet ju ingenting alls om det här ts.

    Och att han säger att han måste "bearbeta" frun för att ni skall kunna fortsätta umgås är som någon skrev ovan verkligen ett varningstecken. Hade ni bara haft den  normala typen av vänskapsrelation hade det inte behövts någon "bearbetning" för då hade frun sett att det inte fanns något i luften mellan er. Hon har med andra ord snappat upp något, intresse från antingen din eller hans sida, som hon stör sig på och sedan har de kanske tillsammans diskuterat det och då har han också insett att han haft ett intresse av dig (eller du av honom som du inte uppfattat klart själv).

    Att hon skulle sagt att du var "för snygg" och att han avbröt umgänget bara därför är bara trams från hans sida.

    Sedan tycker jag också att ert umgänge har legat i en väldig gråzon. Man går inte på krogen ensam med en "kompis" av motsatt kön. I så fall skall det vara någon som man gick på förskolan ihop med för hundra år sedan typ och hängt ihop med sedan dess.


    Själv har jag många manliga vänner, en del har både partners och fruar, men jag har några riktlinjer jag alltid går efter 1) jag ser till att jag får träffa frun/tjejen så hon får se mig, hälsa på mig och själv se att det inte finns några "vibbar" eller liknande i luften. Hon ser med egna ögon att jag inte är "något hot".

    2) Umgås alltid alltid dagtid: fika, lunch, promenad, kanske går på ett föredrag ihop, se en konstutställning. Men alltid dagtid. Jag vet också att hans partner/fru alltid vet att han skall träffa mig och vi skall göra något ihop och vad vi skall göra för han skriver in det i sin kalender när vi bestämmer. (Och svarar på mess/telefonsamtal under tiden om hon vill något).

    Finns inte på kartan att jag skulle umgås ensam på krogen/gå på restaurang, bio etc på kvällstid. Det enda jag kan komma på är om vi skulle gå på något föredrag/uppvisning/match som någon gemensam bekant skulle deltaga i och hans fru inte ville gå med.

Svar på tråden Frun tyckte att jag var för snygg