• Jemp

    Privilegium att skicka iväg barn till släktingar?

    Ja jag tycker det är ett privilegium. Tacksam för att min mamma är så engagerad i sina barnbarn. I första hand för deras relations skull, men klart att det är bra att ibland kunna ha barnvakt.

    Däremot har jag inte sett det som något barnen borde vara tacksamma för. Inte i dagsläget (äldsta är drygt 3).

  • Jemp
    Anonym (Sara) skrev 2019-07-10 15:36:37 följande:

    Nu har ni bestämt er för att hata på mig utan att försöka förstå vad jag vill ha sagt. Jag är säker på att ni förstår vad jag menar med att somliga har mer "skyldighet" än andra att ställa upp på er och era barn. Jag är säker på att ni förstår att hur snälla och trevliga era barn än är och hur mycket man än tycker om dom så är det en uppoffring att ta hand om och underhålla någon annans barn i 1-2 veckor och för all del även ta kostnaden det för med sig. Jag är säker på att ni förstår att även om både barnen och släktingen vill att barnen hälsar på så är det snällt av släktingen att ta emot barnen och det borde uppskattas av både föräldrarna och barnen (när dom blir äldre). Jag skulle tycka att det var oerhört snällt och generöst om någon tog emot barnen och ha vett att uppskatta det för den uppoffring det ändå är.

    Det finns många exempel på där någon beter sig så. Såg en tråd om något liknande och har även hört om det i bekantskapskretsen.


    Nej jag kan inte hålla med om att det är en skyldighet.
Svar på tråden Privilegium att skicka iväg barn till släktingar?