• Sofiiakarin

    Trifasisk kurva? Någon? Hjälp?

    Kan någon titta min NC tempkurva? Jag har lätt illamående sen igår.. Inga andra symtom. Ser det ut som en trifasisk kurva? Är på bim-2.

    Är jätte tacksam för svar!

  • Svar på tråden Trifasisk kurva? Någon? Hjälp?
  • Sofiiakarin


    Såhär ser se ut idag.. Jag är inte så påläst. Vad menar du eventuellt lite tidigt? Bra eller dåligt? Sorry men är inte så påläst.
  • Sofiiakarin

    Har inte stenkoll på när den brukar dippa just nu. Då detta är första månaden jag mäter efter mitt första förlossning. När vi försökte då så mätte jag nästan 6 månader innan. Om jag kollar tillbaka då (bifogar en gammal mätning från 2017)

    Så ni kanske har rätt.. Tempen säger ju kanske inte mycket då utan förmodligen kan den gå neråt från och med Imorgon! :)

    Tempat 2017

  • Sofiiakarin

    Nä det är faktiskt sant. Är ju ingen dipp! Då är det förmodligen ingen graviditet! Då borde det ju registrerats en dipp! :) tack för ditt engagemang! Tänkte köpa ett test men lugnar nog mig lite med det :)

  • Sofiiakarin
    Hawk skrev 2019-07-14 19:49:34 följande:

    Är inte säker på att alla får en dipp? Så inte alla säkert just det betyder något.


    Kollade tillbaka på min tidigare graviditet. Där är en dipp! Vi får se hur detta går.. Har lite molande värk nu men även mått illa i flera dagar. Pms o gravidsymptom är ju dessvärre så lika varandra... :D hoppas det är en grav! Men börjar bli mer osäker nu. Var så säker imorse haha.. Det går upp och ner.

    Här är min temp när jag blev gravid.

  • Sofiiakarin


    Här har ni kroppen som säger LUUUURAD! Haha. Jag får nog se mig som besegrad denna månad också. Tack ni som skrivit! Nu inväntar jag mensen.... Kramar till er.
Svar på tråden Trifasisk kurva? Någon? Hjälp?